MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo ORON® H2

A jövő feloldása: Az ORON® H2-vel a modern világítástervezők a világítástechnika jövőjére összpontosítanak. A világ első IP65-ös védettségű hibrid foszfor-lézer mozgófejes lámpája úttörő megoldás minden kreatív alkalmazáshoz. Eddig, aki lézerfényekre gondolt, rendkívül keskeny sugarakat látott, de nem tapasztalt effekteket, levegőben történő megjelenéseket vagy mosófényeket. Az ORON® H2 a lézer mozgófejesekhez képest kivételesen nagy, 0,6°-tól 32°-ig terjedő zoomtartományával minden alkalmazást lefed. Egy lámpa, ami mindent megváltoztat.

A Cameo ORON H2 alapja egy 260 wattos foszfor-lézer erőmű, amely a 480 wattos osztályba tartozó kisüléses fényforrások energiatakarékos és hosszú élettartamú helyettesítőjeként működik. Ezáltal a hibrid mozgófejes lámpa jövőbiztos befektetéssé válik. Az ORON® H2 azonban ennél sokkal többre képes!

A 19 fix és 12 forgó gobóval, valamint a két kombinálható effekt tárcsával, hat prizmával, fénysugár oválosítóval és frost filterekkel rendelkező lézeres robotlámpa nem hagy kívánnivalót maga után, ha kreatív fénysugár-kialakításról van szó. A CMY színkeverés a felhasználók számára hozzáférést biztosít a teljes CMY színtartományhoz, beleértve a fehéret is, kiegészítve a lineáris CTO korrekcióval a színpadon, a TV-közvetítésekben és más területeken történő precíz használathoz.

A kölcsönző cégek megtérülő beruházást várnak, míg a világítástervezők a kreatív sokszínűséget értékelik. De a mindennapi produkciókban az általános értékek is számítanak: az ORON® H2 könnyű (32 kg), kompakt, és gyors és könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. Ez nemcsak az IP65 -ös kültéri alkalmasságnak köszönhető, hanem a sokoldalú vezérlésnek is az összes, a piacon elterjedt protokollon keresztül. A biztonságos szállítás érdekében a Cameo az ORON® H2-höz méretre szabott, ütésálló hordláda betétet mellékel.

Bővebb információ és vásárlás...


2024. július 6. 09:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA