MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA YSV104 SILENT™ hegedű

Még rezonáns test nélkül is, az SRT (Studio Response Technology) által vezérelt rendszer hitelesen reprodukálja a test rezonanciáját. Az YSV104 kiváló választás minden zenésznek, aki csendben akar gyakorolni egy akusztikus hegedű hangjával.

Az első Silent Hegedű a YAMAHA SRT rendszerével
Bár az YSV104 egy tömör testű hangszer, amelyik nem úgy rezonál, mint egy akusztikus hegedű, az SRT vezérelt rendszer hitelesen reprodukálja a gazdag megjelenést és tonális sokszínűséget, melyek az akusztikus hegedű hangjának tetszetős jellemzői. Bal és jobb csatorna hangerő, frequency response, és delay gondos optimalizálásának köszönhetően az előadó játék közben fejhallgatón keresztül hallhatja a valósághű akusztikus hangot és rezonanciát.

Az akusztikus forma megkönnyíti a hangszerek váltását
A híd, húrláb, nyak és más részek elhelyezkedése ugyanolyan, mint egy akusztikus hegedűn, és a standard „off-the-shelf” Híd-típus válltámasz használata megkönnyíti a sima és stresszmentes átállást az akusztikus hegedűről a SILENT Hegedűre és vissza. A megfelelő vonó szög és kéztartás a kezdőknek is szilárd alapot ad, amelyre építeni lehet.

Föbb jellemzők:

Egyéb jellemzők:


2017. augusztus 26. 21:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA