MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha Tour Custom jellegzetesen új ízzel csomagolva

A Tour Custom Juhar dob szettet a mai kor aktívan dolgozó dobosának tervezték, akik sokoldalú hangszert keresnek, mely mind felvételre és élő koncertezésre alkalmas, öt új csodálatos Satin ‘Candy’ színváltozatban.

A Tour Custom dob szetteket 100%-ban 6-rétegű juhar dobtestekkel tervezték, felhasználva a cég szabadalmaztatott lépcsőzetes diagonális illesztési dobtest építési technológiáját, ezáltal vékony dobtestet hozva létre, amely kerekként kezdődik és kerek is marad. További jellemzője a 2,3 mm-es vintage fordított Dyna-Hoops, ami segít, hogy a hangzásra összpontosítsunk és hogy a dobok minél tovább maradjanak behangolva. Tömör és tartós hardware, beleértve az egypontos baba-csatolásokat minden dobtesten a tartósság fokozása érdekében és a Remo US fejeket.

A sorozat 5 új csodálatos ‘Candy Inspired’ Satin színváltozatot tartalmaz: Butterscotch, Caramel, Candy Apple Red, Chocolate and Black Liquorice.

A világ legnagyobb turné és stúdió backline szolgáltatói helyezték bizalmukat a Yamaha dobokba és hardrware-be évtizedeken keresztül, inspirálva ezáltal a Yamaha Tour Custom fejlesztését, mely a Yamaha meghatározó és díjnyertes Absolute sorozatának alapján született.

Tervezése szoros együttműködésben történt a Yamaha világméretű művész családjával, a Tour Custom jellemzője egy csökkentett 0,8 mm-es belső rétegvastagság, melyek összesen 5,6 mm vastag dobtestet eredményeznek, így a legvékonyabb juhar dobtest, amelyet a Yamaha valaha is gyártott, mindamellett, hogy megtartja az erőt és a tartósságot, amiről a Yamaha híres.



Jellemzői:

100% vékony rétegű, juhar test
5.6mm, 6 rétegű juhar test, 2 réteg külső és 2 rétegbelső amerikai juhar és 2 réteg középső európai juhar, 45 fokos éllel.
A legvékonyabb juhar dobtest, amelyet a Yamaha valaha is gyártott, mindamellett, hogy megtartja az erőt és a tartósságot, amiről a Yamaha híres.

‘Absolute’ stílusú babák
A jól bevált klasszikus Absolute babák egypontos csatolásokkal fokozzák a tartósságot. Ez egyenletes hangolási stabilitást biztosít és gyantás tompítókkal van szerelve, hogy szigeteljenek a fém és fém kontaktus között.

Inverz Dyna Hoop
2.3mm-es vintage inverz Dyna Hoop ami segít, hogy a hangzásra összpontosítsunk és hogy a dobok minél tovább maradjanak behangolva.

YESS (Yamaha Enhanced Sustain System)
Ez a legendás tam felfüggesztés a rezonáns csomópontok tudományát használja fel úgy, hogy minimalizálja az interferenciát a dobtest természetes hangjával.

5 selyemfényű színváltozat
A Tour Custom szemcse-gazdag selyemfényű lakkal van kezelve, hogy maximalizálja a hang-projekció kapcsolatot úgy, hogy közben védi a testet a nedvességtől. Ez a módszer nagy kontrasztot  jelent ahhoz a trendhez, hogy az olcsó külső rétegeket olcsó PVC borítással és ipari ragasztóanyagokkal fedjük be.

Konfiguráció

Kér népszerű dob szett elérhető

A 2F szett: 22 x 16 lábdob, 10 x 7 & 12 x 8 Tam, 16 x 15 álló tam.

A 0F szett: 20 x 15 lábdob, 10 x 7 & 12 x 8 Tam, 14 x 13 álló tam.

További hozzáadható dobok a 13 x 9 Tam és 14 x 13 álló tam, hogy megfeleljenek a leggyakoribb elvárásoknak.


2017. szeptember 1. 19:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA