MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA STAGEPAS 1K

A STAGEPAS 1K egy professzionális minőségű, teljes körű PA rendszer, mely kiváló minőséget nyújt, könnyű összeszereléssel és működéssel. A kompakt kivitel mögött rendkívüli tisztaságú hang és erőteljes mély tartomány rejlik, mely egyenletes mértékben képes kitölteni a teret. A beépített digitális keverő bőséges és hatékony funkciói nagyszerű működést biztosítanak. 

Minden funkció potméterekkel vezérelhető és bármilyen előzetes zenei tudással rendelkező személy könnyen beállíthatja a kívánt hangzást. A STAGEPAS 1K újradefiniálta a hordozható PA rendszerek szabványát a Yamaha egyedi tapasztalataival, szaktudásának évtizedek óta történő fejlődésével innovatív, professzionális audió eszközt alkotott.

KOMPAKT MÉGIS BIVALYERŐS

10x 1.5” J-forma karcsú hangfal elrendezés
- A magassugárzó képes 170 fokos szögben vízszintes irányban tiszta, kiváló minőséget egyenletesen biztosítani a közönség első és utolsó soraiban is.
- A J-forma elrendezés a vertikális lefedettséget 30 fokra emeli.

Kategóriájának legjobb 12”-es subwoofere
- A subwoofer hihetetlen mély és erőteljes frekvenciákat képes produkálni.
- A szekrény méretének és súlyának csökkentésével a szállítás könnyebb lett és sikerült megalkotni a zenei piac legkisebb 12” subwooferét. A Yamaha saját Twisted Flare PortTM technológiája csökkenti a basszus reflex nyílásban kialakuló zajt.

Kiváló hatékonyságú 1000W-os D-osztályú erősítő
- Az impresszív 119 dB SPL a megtévesztően kompakt ládából képes egyenletesen, pontosan és kiváló hangminőségben erőteljes hangot nyújtani.

PROFESSZIONÁLIS FUNKCIÓK, EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

Digitális keverő, sokrétű bemenetek
- STAGEPAS 1K tartozéka egy 5 csatornás keverő többféle bemeneti funkcióval, beleértve 2 Hi-Z és Bluetooth sztereó csatlakozást. (3 mono mikrofon/vonal + 1 sztereó vonal)

Professzionális vezérlés egyetlen potméterrel
- A STAGEPAS 1K a hang formázásának széles skálájának lehetőségét tartalmazza és az összes funkció egyetlen potméterrel is elérhető.
1-potméter EQ: Optimalizált több-sávos EQ egyetlen potméterrel

- SPX zengetés: Az 1 potméter hozzáférést biztosít a kiváló minőségű zengetés (Hall/PLATE/ROOM/ECHO) beállításaihoz, tökéletes énekhangra és akusztikus hangszerekre.

- “Mode” vezérlő: A többsávos kompresszor optimalizálja a kompresszor beállításokat. 3 típus (SPEECH, MUSIC, CLUB)

Bluetooth streaming
- Zenék lejátszásához könnyű csatlakozást biztosít okostelefonokhoz vagy táblagépekhez.

STAGEPAS Editor(iOS/Android)
- Lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje és szerkessze a hangerő szintet, lerövidítve a beállási időt.
- A Scene recall funkció lehetővé teszi, hogy a beállításokat könnyen visszaállítsa a következő előadáskor.

MAGASSZINTŰ FELHASZNÁLHATÓSÁG ÉS HORDOZHATÓSÁG

Egyszerű beállítás
- Egyszerűen helyezze el a két hangfal távtartót és a speaker egységet a subfoowerbe és tulajdonképpen az összeszerelés már kész is, kábelek, hangfal állványok vagy bármi más nem szükséges. Minden, ami szükséges a csomagban található.

Kiváló minőségű polyurea bevonat
- A subwoofer könnyű ABS szekrénye katonai minősítésű Polyurea bevonattal képes ellenállni a szállításból adódó sérülésnek és kopásnak. Könnyű ahhoz, hogy a rendszer rendkívül hordozható legyen, de tartós is egyben, ellenáll a karcolásoknak és nagyobb igénybevételnek is megfelel.

Bővíthetőség STAGEPAS 1K rendszerek kapcsolatával
- Két STAGEPAS 1K összekötésével még nagyobb területet lehet lefedni, nagyobb kimeneti szinttel nagyobb koncerteken is használható.
- Mind a sztereó, mind a mono lejátszás támogatott, mono választás esetén mindkét STAGEPAS 1K bemenetei használhatok (akár 6 mono és 2 sztereó).

Bélelt védőhuzat tartozék
- Azon túl, hogy védi az eszközt, tároló zsebekkel is rendelkezik a távtartók és más eszközök számára, továbbá zsebekbe mikrofonokat, kábeleket ... tarthat, felgyorsítva a rendszer beüzemelését, szétszerelését.

Opcionális kocsi (DL-SP1K)
- Lehetővé teszi a könnyebb szállítást. Tartós mechanika, mely rögzíti a hangfal védőhuzatát és a könnyű kocsi zökkenőmentes megbízható szállítást biztosít.


2019. július 8. 12:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA