MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Yamaha Sonogenic SHS-500

Lehetővé teszi a zene rajongóinak, hogy kifejezzék magukat. A Yamaha bemutatja ma a Sonogenic SHS-500 “keytar” modellt - egy olyan billentyűs hangszert, melyen úgy játszhat, mint egy gitáron - lehetőséget ad a zenekedvelő fiatalabb korosztálynak, hogy tudásától függetlenül mégis slágereket játszanak. 

A Sonogenic egy új Yamaha termékkategóriát képvisel, mely a spontenaeitást egy olyan új szintre emeli, ahol bárki képes lehet zenélni, ledöntve ezzel a passzív és aktív zenei szokások akadályát.

Az SHS-500 motorja egy Yamaha alkalmazás, a Chord Tracker, mely elemzi az okostelefonjában vagy táblagépében található zenei könyvtárat és a dalok akkordjaira vonatkozó adatokat vezetéknélkül MIDI-n. Bluetooth segítségével az adatokat közvetlen elküldi a hangszerbe. A különleges JAM mód bekapcsolásával az SHS-500 csak a helyes akkordokat - és csak a hangnemhez illő hangokat - szólaltatja meg a külső hangosító eszközön vagy a saját beépített hangrendszer 3,5mm sztereó mini bemenete segítségével.

Így, a saját és kedvenc dalait „zenekarral” játszhatja anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy félreüt egy hangot. Mivel az SHS-500 is a vezetéknélküli kapcsolatával képes az oktatási alkalmazások és szoftverek integrálására, ideális átmenetet jelent azoknak a zenerajongóknak, akik szeretnének tanulni, de ugyanakkor azok számára sem emel akadályt, akik a „hangszeres karaoke” zenélést szeretnék interaktívabbá tenni maguk, vagy akár egy közösség számára is.

Ez teszi az SHS-500 modellt a “rock ’n’ roll band” típusú videó játékoknál kreatívabbá, még használhatóbbá és egyszerűbben kezelhető zenei eszközzé, viszont mégsem olyan „komoly” hangszer, mint a professzionális billentyűs hangszerek és szintetizátorok.

Az SHS-500 rengeteg olyan funkcióval is rendelkezik, melyeket tapasztaltabb zenészek is tudnak használni. A Bluetooth MIDI-vel laptop számítógépre vagy okoseszközre telepített szoftver alapú szintetizátorok és virtuális hangszerek vezérelhetők, lehetővé teszik, hogy az előadó szabadon mozogjon beltéri vagy kültéri rendezvényeken egyaránt. USB Audio streaming és a MIDI teszi egy teljes értékű hordozható audió vezérlővé. A harminc kiváló minőségű Yamaha hangszín (beleértve a zongorát, szintetizátorokat, és két dobfelszerelést) szóló fellépések esetében külső eszközök nélkül is jól használható. A pótméterek és gombok a nyak mentén tartalmazzák a hajlítókereket, modulációt, oktáv váltót, transzponálót, a csatlakoztatott eszközön a dalok visszajátszásának sebességét.

A Yamaha Sonogenic SHS-500-al, a zenekedvelők teljes jogú zenészeknek érezhetik magukat, nem kell aggódni nehezen játszható részekkel kapcsolatban, a maga módján kreatív, magával ragadó és azonnal sikerélményt nyújt.


2019. május 1. 08:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA