MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA MG10XUF és MG12XUK keverő

A Yamaha keverők készítésekor a lehető legtisztább jeltovábbítás biztosítását tekintik elsőrendű szempontnak, mely nem torzít, nem ad hozzá semmilyen színezetet. Az EQ esetében is érvényes a lehető legmagasabb szintű minőségi elvárás, amely így nem csupán azt biztosítja, hogy a forrást eredeti minőségében halljuk vissza, hanem rendkívül univerzálissá is teszi a keverők alkalmazását.

Minden a helyén
Keverők esetében különösen érvényes az, hogy a leggyengébb láncszem határozza meg az egész eszköz minőségét - ezért az MG széria keverői a mikrofon előerősítőiben és a műveleti erősítőiben is a legjobb minőséget képviselik.

Azonnali kapcsoalt számítógépes rendszerekhez
A beépített USB audio interfész miatt azonnal rögzíthetjük a sztereó master sávot, valamint lejátszásra is használhatjuk keverőnket - így nem szükséges külső hangkártya használata.

Beépített SPX digitális effektek
A 24 beépített effekttel tovább tökéletesíthetjük a megszólalást. Kiváló minőségű zengetők, delay-ek találhatók a keverőkben, továbbá phaser, chorus, tremolo, auto wah, distortion és pitch change effektek is rendelkezésünkre állnak.

Főbb jellemzők:

További jellemzők:


2018. augusztus 6. 18:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA