MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA LJ16 BC BILLY CORGAN LIMITED AKUSZTIKUS GITÁR

Billy Corgan és a Smashing Pumpkins egy generáció hangjai, és abban igazán egyediek... mind zeneileg és mind stilisztikailag. Amikor ő úgy dönt, hogy összefog egy céggel és kiad egy hangszert, ami ez ő nevét viseli, mindenki tudhatja, hogy az egy egyedi és autentikus választás nagyon magas minőségi színvonalon.

Billy Corgan a kézi készítésű LJ 16 A.R.E. modellt választotta a signature modelljének alapjául. Az LJ forma a medium-jumbo Yamaha verziója, és gyakran választját a gitárosok széles dinamikai tartománya, erős mélyei és erőteljes hangja miatt. És természetesen, minden L széria jellemzője az A.R.E. (acoustic resonance enhancement) Engelmann luc felső lap érett, meleg hangja.

Néhány akusztikai változtatást került bevezetésre Corgan úr kérésére – a felső-közép harmonikus frekvenciák enyhe hangsúlyozása, a közönség jobb hallási élményének érdekében, és egy kicsit részletesebb az alsó-közép tartományban, hogy a játékstílusát megfelelően kiegészítse. Egyéb személyesen Billy által kért változtatások a híd sárgaréz babái, TUSQ csavarok és nyereg, GOTOH open-gear kulcsok és az egyedi „Tero” logo a fejen.


2017. november 7. 15:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA