MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA EAD – 10 DOBMODUL - HOZZ KI TÖBBET A DOBODBÓL!

A YAMAHA EAD-10 egy teljesen új típusú készülék – segítségével a felhasználók felvehetnek és effektezhetnek egy akusztikus dobfelszerelést, mintha stúdióban lennének, de ehhez további mikrofonokra nincs szükség.

Az EAD-10 különböző technológiákat használ, hogy megváltoztassa az akusztikus dobok hangját egy gombnyomásra és azokat mintákkal bővítse. Az EAD-10 összeköt az ingyenes Yamaha Rec’n’Share alkalmazással, mellyel a felhasználók lefilmezhetik magukat és mixelhetik az EAD modul audiojával.

Hogy működik?
Az EAD-10 rendszer két részből áll: az EAD modul és az EAD szenzor. Az EAD szenzor a lábdobra kapcsolódik és összeköttetést biztosít a modullal.

Az EAD szenzornak iker-mikrofonjai vannak, melyek stereo képet készítenek az egész dobfelszerelésről, a cineket is beleértve. Az EAD modul effekteket használ a dobhangokra és 200 különböző effektezett dobhangot képes tárolni.

Minta triggerelés
Az EAD modul 757 mintát tartalmaz, melyek layerezhetőek akusztikus dob hangokkal DT50 triggerek használatával, vagy padról játszhatóak. Az EAD szenzor tartalmaz egy beépített triggert, mellyel lehet erősíteni  az akusztikus lábdob hangzást. A felhasználó 100 saját mintát is feltölthet.

Játssz együtt
Ha hangforrást csatlakoztatunk az EAD-hez, a felhasználó együtt játszhat vele csúcsminőségű dobhangzással, minth csak egy stúdióban vagy egy stadionban lenne a kedvenc zenekarával.

Videófelvétel az ingyenes app használatával
Az EAD-10 modul összekapcsolható az ingyenes Rec’n’Share alkalmazással, mellyel a dobosok lefilmezhetik magukat telefonukkal vagy tabletükkel, ahogy együtt játszanak egy dallal. Azután a videóhoz lehet mixelni az EAD-10 dobhangjait, melyből egy tökéletes dob videó készíthető. A kész előadás feltölthető egyenesen a közösségi médiába vagy a YouTube-ra.

Oktatási eszköz
Az alkalmazás lehetővé teszi a dal felgyorsítását vagy lelassítását a hang megváltozása nélkül, és egy tempó sávot készít, amely tökéletesen együtt van a zenével.

Audio interface számítógéphez
Az EAD-10 stereo audio interfaceként is működik számítógéphez, így a dobosok felvehetik akusztikus dobukat közvetlenül a számítógépre USB kábelen keresztül, anélkül, hogy további mikrofonokra lenne szükség.


2017. december 11. 15:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA