MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA CLP-600 sorozat

Real Grand Expression. A zongora eszenciája, az érintése, billentése, zengése kihozza Önből a legjobb zongorista képességeit... magát a zongoristát.

Az új CLP-600 sorozatnak sikerült megragadni a különleges koncert hangszer lelkét és hangját egy digitális zongorába önteni, biztosítva egy koncertzongora játékérzetét egy sokkal személyesebb környezetben. Játsszon a Yamaha legkiválóbb koncertzongoráján a CFX hangszínén. A Clavinova CLP sorozatban megtalálható a Bösendorfer Imperial egyedi hangszíne is.

Próbálja ki a zongora hangját, billentését és pedálját. Rengeteg funkció, melyek kiválóan alkalmazhatóak gyakorlás során is.

GrandTouch és ébenfa billentyűfedéllel
Az új fejlesztésű GrandTouch az eddiginél sokkal érzékenyebb billentést és nagyobb dinamika tartományt biztosít. A zongorista természetes, kiegyensúlyozott billentést tapasztalhat a billentyűzet teljes felületén.   A CLP-600 sorozat modelleknek fekete billentyűi ébenfából készültek. A szintetikus elefántcsont borítású billentyűzet az igazi, régi elefántcsont borítású billentyűzet tapintását adja vissza. A felület a zongorázáshoz a legideálisabb anyaggal van bevonva, amely megakadályozza, hogy az ujjak több órás gyakorlás után is csússzanak.

Igazi zongora hangszín
Két világklasszis zongora egy testben Az erőteljes Yamaha koncertzongora, a CFX és a Bösendorfer Imperial összetéveszthetetlen hangját egyetlen gombnyomással életre keltheti.  A CLP-685 modellben most már a Yamaha C7 Studio Grand zongora is megtalálható. Továbbá, a CLP-635 modelltől felfelé a hangszerek a tartalmaznak egy pianínó hangszínt is.

Piano Room
A fizikai modellezés technika képes visszaadni a nagyzongora élethű, felharmónikusokban gazdag, folyamatosan változó kifejező hangját. A fizikai modellezés képes visszaadni minden egyes húr rezgésének rezonancia jellegzetességeit a legapróbb részletekig.

Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM) gazdag és fényes hangzás
A zongorában a hang a hangszer belsejében rezeg, és itt épül fel a gazdag, szép zengés, melyből kialakul a hallgató számára is jellegzetes hang. Ezt a jelenséget állítja elő tökéletesen a Clavinova modellekben is megtalálható Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM). Teljes zongoratest rezonancia, éppen úgy, mint egy akusztikus zongoránál a Clavinova akusztikus rendszere képes visszaadni a zongora rezgésének élményét, éppen úgy, mint egy akusztikus zongora esetében tapasztalhatjuk.

Még a fejhallgató is képes visszaadni a különleges élményt.
A binauráis mintavételezési technológiának köszönhetően különösen realisztikus zongorázás játékérzetét tapasztalhatjuk még fejhallgatóval is. A Yamaha fejlett binauráis mintavételezési technológia most már elérhető a Clavinova hangszerekben is. A technológia segítségével a CFX hangmintáit speciális mikrofonokkal rögzítették, a mintákon olyan apró kis részletek is kihallhatóak, melyet az emberi fül már alig érzékel. Az eredmény annyira természetes, hogy rövid időn belül akár bele is feledkezhet, hogy fejhallgatón keresztül hallja a hangszert.

Beépített Bluetooth audió
Játsszon kedvenc zenéjére a kedvenc zenei alkalmazásával a Clavinova beépített Bluetooth interface segítségével.


2017. június 4. 17:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA