MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

WL-60 VEZETÉK NÉLKÜLI RENDSZER

A legmodernebb BOSS vezeték nélküli technológia, egyszerű beállítással. A BOSS örömmel mutatja be a zenészek számára a WL-60 Vezeték nélküli rendszert, amely a folyamatosan bővülő WL vezeték nélküli termékcsalád legújabb tagja. A pedalboard-ba illeszthető WL-60 tökéletes választás minden koncertező zenészeknek, mivel kiváló hangzást, rendkívül alacsony jelkésést és egyszerű összeállítást garantál. A rendszerhez tartozó vevőegység nagyméretű kijelzővel rendelkezik és automatikusan szkennel 14 csatornát a gyors és hatékony működés érdekében , a strapabíró zsebadó pedig a kategóriájában leghosszabb üzemidőt és kompatibilitást nyújtja szinte bármilyen hangszerrel.

A WL-60 összeállítása gyakorlatilag mentes minden erőfeszítéstől, szemben más rendszerek bonyolult műveleteivel. A 14 csatorna összehasonlítható jelerőssége megjelenik a szkennelést követően, teljes áttekintést adva az aktuális vezeték nélküli kapcsolat állapotáról. Ez megkönnyíti  a színpadi körülményekhez optimális csatorna kiválasztását, valamint meggyorsítja a beállítást, amikor több zenekari tag is WL-60 rendszert használ.

A tartozék WL-60T jeladó biztosan rögzíthető derékszíjra vagy gitárhevederre. A BOSS hatékony energiafelhasználási technológiájának köszönhetően, kategóriájában a leghosszabb - akár 25 óra - működési időt garantálja két általános AA alkáli elemmel. Egy rövid kábel (tartozék) biztosítja a hangszer csatlakoztatását, így a WL-60T szinte minden gitárral és basszusgitárral használható. A tartozék WL-60T jeladó külön is megvásárolható tartaléknak vagy további hangszerek színpadi előkészítéséhez.

 

A WL-60 vevőegységének méretei megegyeznek a BOSS kompaktpedálokéval, ezért könnyen beilleszthető egy pedalboard-ba. A WL-60 egyszerű összeállítása mellett az LCD kijelző folyamatos visszajelzést ad a csatornaválasztásról, vezeték nélküli jelerősségről és más paraméterekről. Két fajta kábelhang-szimuláció kötött lehet választani, az általános bemenetei jack aljzatra pedig bármilyen hagyományos gitárkábel is csatlakoztatható, ha szükséges. A vevő tápellátása a PSA-széria adaptereivel vagy AA elemekkel biztosítható. Adapteres tápellátás esetén a vevő DC kimenetéről egy vagy több pedál tápellátása is megoldható.

További információkért, látogasd meg a www.boss.info/hu weboldalt.

---------

A BOSS-ról
A BOSS, a Roland Corporation egyik részlege. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmusgépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a   weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2019. június 17. 16:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA