MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

WAZA TUBE AMP EXPANDER

Egyedülálló irányítóközpont a csöves alapon működő gitárerősítőkhöz. A BOSS örömmel mutatja be a Waza Tube Amp Expander-t, egy különleges irányítóközpontot a csöves alapon működő gitárerősítőkhöz. Ez a robosztus, erősítőre helyezhető készülék egyedülálló módon sűrít magába számos profi eszközt a gitárosok számára, köztük a változó reaktív terhelést, aktív analóg végfokot, mikrofonozott hangláda-szimulációt, IR Loader-t és USB interfészt a felvételkészítéshez. Mindezek mellett sokoldalúan csatlakoztatható, valós időben is vezérelhető, világklasszis BOSS effekteket tárol és lehetővé teszi 10 saját beállítás elmentését a későbbi azonnali eléréshez. A BOSS legújabb fejlesztéseivel felvértezve a Waza Tube Amp Expander új generációs kreatív erőt és sokoldalúságot nyújt mindazok számára, akik hagyományos csöves erősítőt használnak a koncerteken vagy stúdiófelvételekhez.

A Waza Tube Amp Expander egyik legfontosabb tulajdonsága a fejlett reaktív terhelés szekció, amely lehetővé teszi, hogy a csöves erősítő kihajtott hangját a szituációnak megfelelő, kontrollált hangerővel érjük el. Ez a szekció a népszerű Tube Logic megközelítést alkalmazza. A felhasználó által szabályozható az összes impedancia vonatkozású kölcsönhatás a kimeneti trafóval, ami hangzás és játékérzet terén kiküszöböli a más Load Box-oknál tapasztalható anomáliákat. A tizenhat különböző beállítási lehetőség közül kiválaszthatjuk azt, amelynél az erősítő pont úgy viselkedik, mintha kedvenc hangládánkhoz csatlakozna. 150W-ig bármilyen csöves gitárerősítővel használható, a vintage kombóktól a modern high-gain fejekig.

Mélyreható vezérlési lehetőségeivel a Waza Tube Amp Expander álmaid irányítóközpontja lehet a színpadon és stúdióban egyaránt. Tíz különböző koncertbeállítás menthető a készülékkel, melyek mindegyike egyéni effekt- és EQ-beállításokat, hangláda/IR kiválasztást, effekt-loop ki/bekapcsolást, MIDI paramétereket és erősítőcsatorna kapcsolási státuszt tárol. Ezeket egy potméterrel lehet behívni és további vezérlők állnak rendelkezésre a Reverb és más funkciók beállításához. A mélyreható valós idejű vezérlése egy opcionális GA-FC és FS-sorozatú lábkapcsolóval végezhető el, valamint MIDI-n keresztül támogatott.

Beépített effektjeivel és külső effekt-loop-jával a Waza Tube Amp Expander rengeteg hangzásbeli lehetőséget kínál, bármilyen csöves erősítőhöz. Az integrált DSP kiváló hangminőséget és igazi sztereó működést garantál, első osztályú 32-bites AD/DA átalakítással, 32-bites lebegőpontos processzálással és 96 kHz-es mintavételezési sebességgel. Compressor, Delay és Reverb effektek, melyeket a dedikált szerkesztőszoftverrel egyéni elképzelés szerint lehet beállítani. Négy különböző EQ a hang megformálásához a jelút különböző pontjain, ráadásul ezek egyike kapcsolható Booster-ként is használható a gitárszólókhoz. Külső effeck-loop, kiválasztható soros vagy párhuzamos működéssel, valamint vonal jelszintű és általános stompbox effektek támogatásával.

A hangzás beállítása után ezeket egyszerre több rendeltetési helyre lehet címezni. Párhuzamos hangszórókimenetek két színpadi hangláda meghajtásához, egyenletes, lépcsőzetességtől mentes hangerőszabályzással az integrált 100W-os Class AB analóg erősítőfokozatról. Szimmetrikus monó és sztereó vonalkimenetek mikrofonozott hangládaszimulációval vagy IR beállításokkal, melyek keverésre kész, közvetlen jeleket küldenek ki egy keverőerősítőre, színpadi monitorokra és felvevőeszközökre. Az USB kimenet felvételkészítéshez használható egy DAW szoftverrel, illetve a kommunikációhoz egy szerkesztőszoftverrel, valamint rendelkezésre áll egy fejhallgató kimenet is a csendes gyakorláshoz.

A Waza Tube Amp Expander-rel kapcsolatos további információkért látogasd meg a www.boss.info/hu/ oldalt

A Waza Tube Amp Expander várhatóan 2019 tavasztól vásárolható meg. Az előforduló elnevezések, műszaki paraméterek és megjelenés változtatás tárgyát képezik a végleges gyártás előtt.

---------

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a http://hu.boss.info weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2018. november 19. 18:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA