MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

WAZA AMP HEAD 75 GITÁRERŐSÍTŐ

A csúcsminőségű Waza erősítő sorozat most egy 75W-os színpadi modellel bővül. A BOSS örömmel mutatja be az új Waza Amp Head 75 gitárerősítőt, amely a csúcskategóriás Waza sorozat legújabb modellje. Ezt a Tube Logic technológián nyugvó 75W-os színpadi erősítőt a high-gain hangzásra optimalizálták és arra a legendás “brown hangzásra” törekszik, melyet a rock gitárosok évtizedek óta keresnek. Az erősítő négy független csatornát használ, hangkapszulákkal módosítható hangzásokkal és más fejlett tulajdonsággal a koncertező gitárosok számára. 

2016-ban mutatkozott be 150W-os Waza Amp Head a BOSS legelső gitárerősítője, amely autentikus high-gain hangzásával, érzékenységével és teljesítményével azonnal nagy tetszést aratott a gitárosok körében. A Waza Amp Head 75 ugyan ezt a hangzás nyújtja, ugyan olyan strapabíró kivitelben és ugyan azokkal a tulajdonságokkal felvértezve, csak 75W-os teljesítménnyel és elérhetőbb árfekvéssel.

A Waza erősítők egyik alaptulajdonsága az azonnali áthangolhatóság egy három-állású Amplifier kapcsoló segítségével. Az Internal pozíció a ’60-as évek stack erősítőinek klasszikus hangzását nyújtja, míg az A pozícióval a beépített hangkapszula áramkör aktiválható a BOSS mérnökök által finomra hangolt „brown” hangzáshoz. A B pozícióval pedig egy külön megvásárolható és a felhasználó által elhelyezhető hangkapszula érhető el, például a Steve Vai Legacy Tone Capsule modell.    

A Waza Amp Head 75 erősítő fej négy csatornával rendelkezik: Clean, Crunch, Lead 1 és Lead 2. A Clean és Crunch csatornákhoz egy közös 4-sávos EQ tartozik, miközben a Lead 1 és Lead 2 csatornák is egy külön 4-sávos EQ-n osztoznak. Az erősítő kimeneti teljesítménye négy fokozatban (Max, 50 W, 15W és 1 W) állatható be anélkül, hogy közben megváltozna a kitekert csöves hangzás és játékérzet.

Az erősítő hátlapján két soros/párhuzamos effekt hurok és egy 6,3mm-es XLR vonal kimenet található, valamint egy USB csatlakozó számítógépes felvételkészítéshez. A vonal és USB kimenetekhez mikrofonozott hangfal-szimuláció is tartozik, amely az előlap Air Feel kapcsolójával állítható be. A csatornák váltása és effekt loop választás a tartozék lábkapcsolóval is történhet, valamint rendelkezésre áll egy MIDI bemenet is az erősítő külső vezérléséhez.

A Waza erősítő sorozat része a Waza Amp Cabinet 412 és Cabinet 212 hangláda, melyek egyedi 12 colos hangszórókat használnak és masszív rétegelt lemezből készülnek. A Waza erősítők három-utas Cabinet Resonance kapcsolójával minden gitáros saját elképzelése szerint állíthatja be a hangláda viselkedését a különböző szituációknak megfelelően.

A Waza Amp Head 75 erősítővel és a teljes Waza erősítő sorozattal kapcsolatban, látogasd meg a www.hu.boss.info oldalt.


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a http://www.hu.boss.info  weboldal vagy az Önhöz legközelebbi BOSS márkakereskedőt.



 

2017. július 17. 16:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA