MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Viszlát vezeték!

AKG K361BT és K371BT – Két jól ismert fejhallgató mostantól Bluetooth változatban is! A 2020-as NAMM Show nem maradhatott AKG bejelentés nélkül, Kaliforniában ugyanis lerántották a leplet két régiúj fejhallgatóról: A K361BT és a K371BT a nem is oly rég bemutatott K361 és K371 mindenes fülesek Bluetooth audio chippel szerelt változatai, így akinek ezen modellekhez, vagy úgy általánosságban véve nyűg a kábel, - de profi hangzást szeretnének - megérkezett a megoldás.

Ideális választás mobil művészeknek, hangmérnököknek, podcastereknek, és azoknak a beatmakereknek akik maximális rugalmasságot szeretnének professzionális hangminőséggel társítva. A kialakítást illetően mindkét modell zárt, fül köré illeszkedő, melynek minden egyes millimétere precíz mérnöki tervezés eredménye, hogy a létező legtermészetesebb és kiegyensúlyozottabb hangot reprodukálja kivételes részletességgel, így a felhasználók még magabiztosabb döntéseket hozhatnak keverés és szerkesztés közben. A K361 frekvencia átvitele 15 Hz és 28 kHz között van, a 371-es modellé pedig 5 Hz és 40 kHz között mérhető, mindemellett ez a két fajhallgató rendelkezik a legmélyebb basszusokkal és a legtisztább magasakkal ebben a kategóriában. 

A bluetooth és a vezetékes mód között tetszés szerint lehet váltani, előbbi esetén elérhetővé válik egy beépített mikrofon is, ezáltal a kétirányú kommunikáció is. Az ergonomikus új formájú fülkagylók tökéletesen illeszkednek, a tartós kényelmet a plüss fülpárnák biztosítják.

„Manapság a tartalomgyártás már egyáltalán nincs fix helyhez kötve, és a készítők ugyanazt a hangminőséget szeretnék hallani a stúdióban, otthon és útközben is.” – mondta Chris Hansen a Harman Professional Recording és Content Creation igazgatója. „A kategóriaelső frekvencia átvitelek, a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség, az összecsukható ergonomikus formaterv teszik ezeket mai kreatív mobil életvitel tökéletes referencia fejhallgatóivá.”

A fejhallgatókban nagy érzékenységű 50 mm átmérőjű driverek dolgoznak teljesen oxigén mentes réztekercseléssel. A Bluetooth modul már 5.0-ás verziójú, egyetlen feltöltéssel akár 40 órás üzemidő is elérhető. Ha véletlen lemerülne az akkumulátor, azonnal lehet váltani kábeles kapcsolatra és a munka folytatódhat tovább.  

Gyári tartozékok: Hordtáska, 1,2 és 3 méteres egyenes kábel, 1 méteres USb töltőkábel és egy 3,5-6,3 mm-es jack átalakító.


2020. január 25. 13:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA