MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Világító Defender

A Defender LUX sorozat technikai paramétereiben megegyezik a már ismert Defender megfelelőjével. (lásd a lenti részleteket) A különbség a tető kivitelében van, amely a LUX sorozat esetében fényáteresztő képességgel rendelkezik annak érdekében, hogy a kábelcsatornában világító LED-cső is elhelyezhető legyen. A korszerű technológiának köszönhetően nagymértékben növelhető a biztonság és a sötétben való láthatóság szabadtéren és fedett helyen egyaránt.
A Defender család kábelcsatornájába helyezhető világító LED-cső nem tartozéka a terméknek, az külön tartozékként vásárolható meg.

A Defender LUX kábelvédők a kereskedelemben kapható világító csövekkel használhatók. Különösen ajánlott a homogén megvilágítást biztosító, úgynevezett neon hatású LED-csövek alkalmazása, mert a különálló LED-ek kevésbé láthatók. LED-csíkok és más, egy irányba világító megoldások használata nem javasolt. Kültéri alkalmazáskor figyelembe kell venni a LED-cső megfelelő IP minősítését is.

Defender Ultra L – 2 + 4 csatornás kábelvédő
Ez a kábelvédő nagy rendezvények szervezőivel való együttműködés eredményeként jött létre. A rendkívül erős kábelvédő legfőbb jellemzője a két hatalmas 120 mm-es kábel/tömlő csatorna és a 100 mm-t meg nem haladó méretű törékeny csatlakozók részére kialakított ház.A 2 óriás csatorna mellett a maximum 33 mm átmérőjű kábelek védelmére további 2 kisebb csatorna is rendelkezésre áll.

Közúton való használathoz vegye figyelembe az érvényes szabályozásokat!
Alap modul szabadalmaztatott zárású fedéllel (EU Patent No.: EP1366550)
Hosszúság: 70 cm
Szélesség: 78,3 cm
Magasság: 13,9 cm
Csatornák száma: 2+2
Anyag: PU (poliuretán)
Keménységi fok: 88 ± 4
Gyúlékonysági osztály: B2 (B1 minősítéssel is kapható)
Hőmérséklet: -30°C és +60°C között használható
Terhelhetőség: kb. 6 tonna egy tipikus keréknyomnyi (20×20 cm) felületen
A kábel átjáró olajnak, savnak és benzinnek ellenáll
Biztonság: DEKRA minősítésű termék

Feliratozható kábel átjáró! Egyénivé teheti a kábel átjárót céglogójával, ha 30 darabnál nagyobb mennyiségben rendeli meg. A lézergravírozáshoz szükséges formátumokról a letölthető PDF fájlból tájékozódhat. További információkért keresse munkatársainkat.
 
Részletes ismertető és vásárlás: AD-85**LUX


2020. január 5. 07:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA