MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Vezeték nélküli audiofil élmény, amire vártál

A Sennheiser az idei Hong Kong High End Audio Visual Show alkalmával bemutatja első audiofil, hallójáratba dugható Bluetooth fülhallgatóját. Az IE 80S BT alakjában az audio specialista – a széles körben kedvelt IE 80S hangzásbeli vívmányaira építve – egy olyan vezeték nélküli modellt alkotott, amely rendkívül precíz és lélegzetelállító hangzásteret közvetít.

A vezeték nélküli zenehallgatási élményen túl az új modell olyan összekapcsolt felhasználói élményeket is kínál, mint a Sennheiser Smart Control alkalmazásával történő személyre szabás vagy a különféle virtuális hangasszisztensek – köztük a Siri és a Google Asszisztens – kezelése a hangasszisztens gomb használatával. A bárhol használható, intelligens, audiofil, nyakpántos fülhallgató tökéletes vezeték nélküli társként szolgál az úton lévő, kifinomult ízlésű felhasználók számára.

„Az IE 80S BT fülhallgató egy a legigényesebb előírásoknak megfelelő, gondosan kialakított konstrukció” – magyarázta Ronja Harste, a Sennheiser audiofil részlegének termékmenedzsere. „Azon túl, hogy a csúcskategóriás Sennheiser termékek szigorú kritériumainak is megfelel, és vezetékes elődjének kivételes teljesítményét is magáénak tudhatja, ez a fülhallgató igazi vezeték nélküli alternatívát kínál azon kifinomult ízlésű zenerajongók számára, akik a hangminőség tekintetében nem kívánnak kompromisszumot kötni.”

A bárhol használható, intelligens, audiofil, hallójáratba dugható IE 80S BT fülhallgató tökéletes vezeték nélküli társként szolgál az úton lévő, kifinomult ízlésű felhasználók számára.

Részletgazdag hangzás – útközben is

A nagyfelbontású kodekek (pl. LHDC, aptX HD, és AAC) támogatásának köszönhetően az IE 80S BT úgy dolgozza fel a nagy bitsebességű jeleket, hogy a hallgató a vezetékes teljesítményhez hasonló minőségű, tömörítésmentes zenei formátumot élvezhet. Az audiofil minőségű hangzást egy csúcskategóriás AKM DAC is elősegíti, mivel lehetővé teszi, hogy a Sennheiser dinamikus hangsugárzó-rendszereinek képességei teljes gazdagságukban kibontakozhassanak: a 10 mm-es hangszórók és a nagyteljesítményű neodímium mágnesek precíz és tiszta hangzást biztosítanak. Az aptX Low Latency technológia segítségével a hang és a kép tökéletes szinkronban marad – a kiemelkedő sokoldalúság jegyében.

Az IE 80S BT fülhallgatót gondosan finomhangolták, hogy az a Sennheiser audiofil fejhallgatóinak kiegyensúlyozott tónusú hangzását közvetítse. Mindamellett a hallgatási élmény az egyéni ízlésnek megfelelően tovább is fokozható: a basszusszabályzó eszköz használatával a basszushangzás magán a fülhallgatón állítható, míg a Sennheiser Smart Control alkalmazás egy könnyen kezelhető 5-sávos EQ-t kínál erre a célra.

Könnyed kapcsolattartás

A kapcsolatorientált, mindig aktív korosztály számára tervezve: az IE 80S BT hangasszisztens gombjával az összes hangasszisztens – köztük a Siri és a Google Asszisztens – is kezelhető. A Sennheiser mikrofontechnológia területén szerzett szakértelmének köszönhetően a fülhallgató zajcsökkentő technológiával felszerelt, kiváló minőségű mikrofonja optimális helyzetbe állítható, hogy a telefonbeszélgetések és a hangasszisztensekkel történő kommunikáció közben a hangod kristálytisztán legyen hallható. 

A hatáskeltés jegyében tervezve

Audiofil sorozatára jellemző módon a Sennheiser a legújabb családtag, az IE 80S BT esetében is minden apró részletre gondosan ügyelt: a tartós, kiváló minőségű alapanyagoktól kezdve a kifinomult esztétikai megoldásokig, melyekről az audio specialista híres. Az elegáns konstrukció kivételes sokoldalúságról gondoskodik: a Bluetooth nyakpánt levehető, így kívánság szerint az opcionális tartozékkábellel vezetékesen is hallgathatod a zenét.

A tartozék füldugók szilikon, lamellás és Comply™ memóriahab változatban, valamint háromféle méretben állnak rendelkezésre, melyek segítségével tökéletes illeszkedés, így kiváló passzív zajcsillapítás valósítható meg. A biztos illeszkedést segítik a rugalmas fülakasztók, melyek puha tapintású kidolgozása még kellemesebbé teszi a viselést. Ezeknek az ergonomikus finomításoknak köszönhetően a 6-órás akku-élettartam által biztosított hosszabb zenehallgatás is kényelmes és élvezetes lesz. A Sennheiser IE 80S BT útközben is azt a vezeték nélküli élményt kínálja, amire a zenerajongók már régóta vártak.

Kapcsolódó bejegyzések


2019. szeptember 28. 16:07

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA