MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

VÉGET ÉRT AZ ELSŐ INTERTON EGYETEM LABOR

Véget ért az első INTERTON Egyetem Labor képzés, melynek keretében Yamaha digitális keverőpultok gyakorlati oktatásán vettek részt az érdeklődők. Az óriási érdeklődésre való tekintettel a tervezett egy IE Labor nap helyett három oktatási napot is tartottunk, sajnos azonban így sem tudtunk minden regisztrálónak helyet biztosítani a rendezvényen.

Az első INTERTON Egyetem Labor oktatást – mindhárom nap - Fekete Gábor „G” tartotta, s az első két nap Robert Jurik, a Yamaha Kereskedelmi Audió Értékesítési képviselője is jelen volt. A résztvevők gyakorlatban szerezhettek mély tudást a Yamaha QL és CL digitális keverőpultokkal, melyekkel különböző feladatokat is végre kellett hajtaniuk. A gyakorlati rész mellett a  Yamaha cég történetéről, illetve a Dante alapú hálózatokról is tanulhattak a résztvevők. A Labor végén a megjelentek a Yamaha által hitelesített bizonyítványokat vehettek át.

Az INTERTON Egyetem Laborról:
Míg az évente megrendezésre kerülő INTERTON Egyetemen az előadások, prezentációk keretében a legfontosabb technológiai újdonságokat, trendeket mutatjuk be az audiovizuál és fénytechnika világában, addig a 2018-ban debütáló INTERTON Egyetem Labor célja, hogy az ezeken a piacokon elérhető eszközöket és technológiákat a gyakorlatban bemutatva adjon mély tudást, ismeretet. Az INTERTON Egyetem Labor rendezvényen kis létszámú csoportokban vehetnek részt az érdeklődők.

Az újonnan elindított INTERTON Egyetem Labor rendezvény keretében tavasszal és ősszel havonta várjuk az érdeklődőket! A további részletekről hamarosan többet is elárulunk.

Az első INTERTON Egyetem Labor képgalériája ide kattintva tekinthető meg.


2018. január 19. 11:21

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA