MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

VARIAX SHURIKEN

A hangszer legjellegzetesebb ismertetőjegyei... a hosszabb menzúra, az előremutató Variax® HD technológia és a gitártest formájának tudatos kialakítása. A Variax Shuriken gitár a Line6, a Yamaha gitárfejlesztői és Steve „Stevic” MacKay a Twelve Foot Ninja gitárosának intenzív együttműködéséből jött létre. Keményebb és technikásabb zenére lett tervezve, kivételes játszhatóságot biztosít, tiszta és feszes hangzás – továbbá a Variax HD modellezés páratlan sokoldalúsága.

VARIAX SHURIKEN
A Stevic Mackay által tervezett Signature Variax Bariton gitár teljesen egyedi jellemzőkkel rendelkezik. A gitártest alakjának tudatos kialakításával, a Variax Shuriken egy olyan modern gitár, amely egyedi érzést biztosít játék közben. Erőteljes és precíz hangja, valamint páratlan sokoldalúsága a stúdióban és a színpadon is kiválóan kamatoztatható.

Stevic MacKay, eredeti tervei alapján:

27” bariton menzúra
A 27”-es bariton menzúrával a Variax Shuriken optimális játszhatóságot biztosít azoknak a gitárosoknak, akik vastagabb húrokkal és mélyebb hangolásban játszanak. A meghosszabbított menzúra erőteljesebb, precízebb hangzást ad és összhangban van a Variax alternatív hangolásaival, ezáltal a gitárosok az általuk választott bármilyen hangolásban játszhatnak, függetlenül a húrok feszességétől vagy érzésétől. Ez lehetőséget ad a zenészek számára, hogy bármilyen 6, 7 vagy akár 8 húros gitár lehetőségein is túllépjenek.

Variax HD technológia
Mint minden gitár a Variax családban, a Variax Shuriken is azonnali elérést biztosít a gitárosoknak a gitár modellek széles választékához és alternatív hangolásokhoz, a Variax HD modellező technológiának köszönhetően. A modellezett hangszerek és alternatív hangolások egyszerűen egy gomb elforgatásával elérhetővé válnak. A Variax Shuriken Stevic Mackay által készített egyedi gitármodelleket és hangolásokat is tartalmaz.


2017. június 18. 15:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA