MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

V-Drums Acoustic Design

Hagyományos méret, első osztályú akusztikus játékélmény. A V-Drums Acoustic Design vadonatúj dobolási élményt nyújt, amely az akusztikus dob játékélményéből és a Roland digitális technológiájából áll össze. Egy prémium minőségű akusztikus dob autentikus megjelenése és kidolgozottságának minden részlete, teljes méretű dobtestekkel és cintányérokkal, gyönyörű borítással és krómozott szerelékkel. Pont ugyanazt a játékérzetet fogod tapasztalni, mint egy akusztikus dob esetében, lenyűgöző hangzás és természetes reagálás mellett, hogy a dobolás minden pillanata inspiráló élményt nyújtson. A V-Drums Acoustic Design biztosítja számodra az általad már jól ismert és kedvelt akusztikus élményt, amely azon a kifejezőerőn és játszhatóságon alapul, amit csak a V-Drums képes nyújtani.

Egy akusztikus dob meghatározó stílusa
A dobolás nem csak a játékról szól — a dobszett megjelenése is fontos, különösen rock, blues, country vagy jazz műfajokban. A V-Drums Acoustic Design az akusztikus dob megszokott hangulatával teljessé teszi a képet és minden színpad hangsúlyos részéve válik.

A V-Drums egyedülálló teljesítménye
Minden egyes V-Drums Acoustic Design dobszett speciális a maga módján — mivel prémium minőségű V-Drums dobszettekről van szó. A több évtizedre visszanyúló Roland kutatásnak/fejlesztésnek és a legújabb, innovatív ütőhangszer-technológiáknak köszönhetően igazán kifejező hangzást és kiváló játékérzetet élvezhetsz dobolás közben, amely 1997 óta lenyűgözi a világ vezető dobosait.

Minden idők legeredetibb játékélménye
Előfordulnak akusztikus megjelenésű elektromos dobok, de ez rendszerint csak szemfényvesztés. A V-Drums Acoustic Design ennél sokkal mélyebb koncepciót hordoz és ténylegesen visszaadja egy akusztikus dob minden jellegzetességét a létező legkorszerűbb elektronikus dobtechnológián keresztül. A játékérzet minden tekintetben akusztikus, ahogy kedvenc akusztikus dobszettednél megszoktad.

Világklasszis dobhangzások
A TD-27 hangmodul (VAD506/503 dobszettek) minden korábbinál jobb akusztikus dobhangszíneket tartalmaz. A legnépszerűbb stúdiókban felvett hangminták és a két évtized alatt kiffinomult viselkedés-modellezés ötvözésével a Roland Prismatic Sound Modeling technológiája nem csak kivételes hangzást garantál, hanem játékérzet tekintetében is tökéletese vissza adja az akusztikus hangszerek tulajdonságait.

Kimunkált dobok a modern zenészek számára
A V-Drums Acoustic Design fejlesztésénél teljes átmérőjű, valódi fa dobtestekből indultunk ki, melyek kifejezetten erre a célra készültek, rendkívül precíz érzékelőrendszerrel ellátva. A luxuskivitelű, Midnight Sparkle felülettel együtt krómozott hardverek is helyet kaptak, melyek remekül bírják az igénybevételt és jól mutatnak a reflektorok fényében.

Gyakorlás, jammelés és felvételkészítés
Minden V-Drums Acoustic Design dobszett rendelkezik gyakorlást támogató funkciókkal, hogy a dobolás még örömtelibb és még hatékonyabb legyen. Gyakorolj együtt Bluetooth-on keresztül streamelt dalokkal és zenei alapokkal, fejleszd a játéktechnikádat belső gyakorlatokkal és kövesd nyomon a fejlődésedet felvételek készítésével és azonnali visszahallgatásával. A V-Drums mindenben támogat, hogy még jobb dobossá válj.

Egyszerűen összeállítható és bővíthető
A hagyományos állványzatnak köszönhetően, a V-Drums Acoustic Design dobszett pont úgy szerelhető össze, mint egy akusztikus dob, beleértve a játék kényelmét biztosító finombeállításokat is. Ezután az egyes dobokhoz a kábelek diszkrét vonalvezetéssel jutnak el a modulig. Ráadásul extra trigger-bemenetek is rendelkezésre állnak, hogy szettedet további dobtestekkel vagy cintányérokkal bővíthesd a későbbiekben.

Bővebb információ.


2021. március 31. 08:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA