MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

V-BDN VG-STRANDBERG GITÁR

Limitált kiadású Strandberg Boden gitár beépített BOSS V-Gitár rendszerrel. A BOSS örömmel mutatja be a  V-BDN VG-Strandberg gitárt. Ez a vadonatúj hangszer a lenyűgöző svéd Strandberg gitárt ötvözi a BOSS fejlett V-Gitár technológiáival. Maga a gitár a Strandberg népszerű Boden J Standard modellje, amely a beépített BOSS technológiáknak köszönhetően egy csomó gitár, szintetizátor és basszus hangszín megszólaltatását teszi lehetővé, továbbá egyetlen potméter forgatásával lehet különböző Drop hangolásokat beállítani, minden húrra egyszerre.

Az újító gitárosok mindig keresik az utat az új hangszínek és zenei ötletek irányába, ezért folyamatosan rajta tartják a szemüket olyan fejlesztők innovatív termékein, mint a Strandberg és BOSS, hogy inspirációt merítsenek művészi elképzeléseik megvalósításához. A V-BDN ezeknek az ambiciózus játékosoknak megadja azt az új, korlátlan kreatív szabadsággal párosuló inspiráló hangzást, melyet a hangszeripar két meghatározó vállalatának elismerésre méltó innovációi támogatnak.

A népszerű Boden J Standard modell alapján a V-BDN hordozza mindazokat a Strandberg gitárokra jellemző egyedi külső jegyeket, melyek annyira népszerűvé teszik ezeket a hangszereket a modern gitárosok körében. Ennél a tudományosan megtervezett fej nélküli gitárnál a kiegyenlített hangzás páratlan játszhatósággal párosul a legyező-bundoknak és a szabadalmaztatott EndurNeck™ nyaknak köszönhetően. A Strandberg Boden kiváló tulajdonságai között szerepel az a repülőgép-gyártásból átvett, könnyű súlyú alumínium is, ami nagyon hatékonyan adja át a húrok rezgését a gitártestnek.

A BOSS vezető V-Guitar technológiái tökéletesen egészítik ki a Strandberg merész megközelítését a hangszerdizájn terén. A többállású mód potméterrel gyorsan lehet váltani a modellezett  Humbucking és Single-coil pickup-ok között, valamint a basszus, elektromos szitár, akusztikus gitár és szintetizátor hangszíneket. Öt szintetizátor hangszín elérhető el, beleértve a Roland klasszikus GR-300 gitár szintetizátorának három meghatározó hangszínét a ’80-as évekből.

A hangoló potméter egyetlen forgatásával az általános hangolás mellett öt további Drop hangolás érhető el a gitárt tényleges áthangolása nélkül. Ilyenek a félhang lefelé, egész hang lefelé, drop D, drop C# és drop C.

A limitált gyártási időre tervezett V-BDN áttetsző kék felülettel készül és egy párnázott gitártokot is adunk hozzá. 

A BOSS VG-Strandberg használatával kapcsolatos további információk: hu.boss.info.

A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a https://hu.boss.info weboldal vagy a legközelebbi Roland márkakereskedőt.

A Strandberg gitárok
Az innovatív Strandberg gitárok története 1982-ig nyúlik vissza. Folyamatosan keressük azokat az új megoldásokat, amelyek találkoznak a mai modern gitárosok igényeivel, különös figyelmet fordítva a hangszerek formavilágára. Svédországban, Uppsalában készülnek hangszereink. Kézzel végezzük azokat a munkafázisokat, ahol „érzésre” kell dolgozni, CNC gépekkel pedig azokat, melyek nagy precizitást igényelnek.. A Strandberg márkanév az ergonómiát, játszhatóságot, minőséget, innovációt és formatervezést egyesíti ezekben a kiváló hangzású gitárokban.


2017. október 14. 18:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA