MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új YAMAHA BB basszusgitár sorozat

A Yamaha BB basszusgitárjainak történetében a legújabb sorozat kisebb testtel, de még job játszahtósággal biztosítja azt a kiváló hangot és minőséget, amelyről ez a széria ismert.

Túl a klasszikuson
Az éger/juhar/éger konstrukciónak köszönhetően a húroktól a testhez és a nyakhoz gyorsabb a hangátvitel, a nyak csatlakozása 6-csavaros és jelentősen szilárdabb érzetet nyújt. Egyedileg tekercselt pickupok, melyek magasabb kimeneti gaint biztosítanak úgy, hogy megmarad a klasszikus BB hangzás, az új BB basszusgitár sorozat a zenei kiválóság iránti elkötelezettségünket igazolja.

Az örökség folytatódik
A BB sorozattal a Yamaha mindig is egy letisztult basszusgitárt kívánt nyújtani a basszusgitárosoknak. Lemondva a múló technikai hóbortokról a bevált technológiák és gyártási technikák javára. A BB sorozat minden modellje az elkötelezettségünket bizonyítja az iránt, hogy olyan basszusgitárt készítsünk, mellyel a saját hangzásodat hozhatod létre ahelyett, hogy azt meghatároznánk számodra. A legújabb modellek követik a megbízható kiválóság tradícióját ebben a remekbe szabott basszusgitárban, melyben megbízhatsz... biztos lehetsz abban, hogy azt a hangzást adja amire szükséged lesz, bármilyen helyzetben is használod.


2017. július 16. 08:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA