MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új mobil megoldások az InMusic kínálatában

A cégcsoport az elmúlt hónapokban hiánypótló termékekkel frissítette a mobil PA kínálatát. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően napjainkban egyetlen készülékkel megoldhatjuk baráti összejövetelünk zenei aláfestését, akár hálózati tápellátás nélkül is. A hosszú akkumulátoros üzemidő mellett az ellenálló kialakítás és a minőségi összeszerelés biztosítja, hogy a rendhagyó helyzetekben is számíthatunk zenedobozunkra, legyen szó akár meghitt romantikáról a stégen, játékos tábori vetélkedőkről, de a fesztiválkoncert utáni hangulatfelelős szerepét is bátran rájuk bízhatjuk. A felszereltség és a teljesítmény függvényében mindegyik készülék kiváló ár-érték aránnyal indul harcba a vásárlók kegyeiért.

Alto Pro Über PA

A kínálat legkisebb tagja, amely 2 vonal-/mikrofon kombinált bemenettel rendelkezik, a zenei aláfestés pedig 3,5 mm Jack aux-, vagy Bluetooth csatlakozáson keresztül érkezhet médialejátszónkból, okostelefonunkból. Extraként a jel továbbítására egy 6,3mm-es aljzatot találhatunk, az akkumulátor töltöttségről egy 4 szegmensű/színű LED-sor ad tájékoztatást.

Numark Party Mix Pro

A Party Mix Pro a legjobb mobil DJ megoldás kedvenc dalaink lejátszására. Erőteljes hangsugárzó és ütemszinkronizált fények, mindez teljes DJ-vezérlés mellett. Csatlakoztasd választott készüléked (iPhone, iPad, IPod touch vagy laptop), telepítsd a mellékelt szoftvert és indulhat a buli! Műsorozz bárhol a nagy kapacitású, újratölthető akkumulátorral szerelt készülékkel. A hangsugárzó mellett teljes vezérlést biztosít a két deckhez, crossfaderrel, négy cue-ponttal. A Pad módokon keresztül loop, effekt és sampler funkciók érhetők el. A hangzást csatornánként kétsávos EQ-val és bemeneti szintszabályozással tökéletesítheted. A Party Mix Pro Virtual DJ LE és DJ Player Pro (iOS készülékekhez) szoftverrel kerül a boltok polcaira

Denon Pro Commander Sport

A Commander Sport egy vízálló, rendkívül kompakt kialakítású minden-az-egyben hangrendszer. Mivel IPX4 vízálló szabványnak megfelel, bátran használhatjuk medencék mellet, aqua-parkokban, és kültéri helyszíneken is. Egy kézi vezeték nélküli mikrofont is találunk a csomagban, illetve lejátszhatunk médiatartalmakat Bluetooth eszközökről, USB-ről és SD-kártyáról. Egy XLR/TRS kombó csatlakozón át kábellel is összeköthetjük MIC/LINE jelforrással. Edzéseken és vízi aerobic oktatáson jó szolgálatot tesz a Tempo control funkció. Ez a kétutas hangfal professzionális hangzást biztosít azonnal, könnyen szállítható a fogantyúknak és a kerekeknek köszönhetően, valamint könnyen beüzemelhető.

Denon Pro Audio Commander

A kínálat csúcsán az Audio Commander foglal helyet, egy hordozható, 200W csúcsteljesítményű PA rendszer, amit úgy terveztek meg, hogy kielégítse a professzionális DJ-k, aerobic oktatók és előadók igényeit, mindezt kábelek nélkül. A rendszerrel együtt két UHF vezeték nélküli mikrofon is érkezik, amik használata mellett Bluetooth-ról, USB-ről és SD-ről is lejátszhatunk médiafájlokat. Mikrofon és vonalszintű jeleket is rácsatlakoztathatunk a két XLR/TRS kombó csatlakozókra. Ezeket a remek tulajdonságokat egy kisebb bőrönd méretű eszközbe sűrítette a gyártó, ami könnyedén szállítható a kihúzható fogantyúnak és a kerekeknek köszönhetően. A csomag része egy vízálló huzat, ami védelmet biztosít a szállítás viszontagságai ellen.

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2019. január 22. 07:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA