MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új generáció: LD Systems MAUI 11 G2 és MAUI 28 G2 hangrendszerek

Új műszaki megoldásokkal és felhasználóbarát szolgáltatásokkal felvértezve az LD Systems bemutatta a MAUI®11 G2 és MAUI®28 G2 aktív oszlopsugárzókat, a sikeres PA rendszerek második generációját. Az oszlop kivitelű PA rendszerek területén úttörőnek számító Adam Hall fejlesztőgárda – amelyhez az LD Systems márka tartozik – a sokéves tapasztalatát, valamint a gyakorlatközpontú felhasználók tömegeinek visszajelzését vette alapul az új rendszer átalakítása során.

Akárcsak az elődök, a MAUI®11 G2 és a MAUI®28 G2 (mindkettő fekete és fehér színben is kapható) is rendkívül egyszerűen használható PA rendszer kis- és közepes méretű rendezvényekhez, vagy telepített alkalmazásokhoz. A teljesítményt illetően növekedés történt az 1000 W-os (MAUI®11 G2) és a 2000 W-os (MAUI®28 G2) D-osztályú erősítőknek köszönhetően. A kiváló minőségű digitális végerősítők használatával mindkét rendszer tömege kisebb lett, kényelmesebbé vált a szállítás, amelyet a két részből álló oszlop (új funkció a MAUI®11 G2 esetében) még egyszerűbbé tesz.

A mélynyomó ládája erős, 15 mm vastag falemezből készült és két egyedi gyártású 8”-os (MAUI®28 G2), vagy három 6,5”-os mélyhangszórónak ad helyet. A könnyű, alumínium oszlopsugárzók minőségi csatlakozókkal vannak ellátva és 16 db 3”-os (MAUI®28 G2), vagy 8 db 3”-os hangszórót tartalmaznak, amelyek kiváló hangminőséget és precíz hangvisszaadást nyújtanak. Mindkét rendszer két, új fejlesztésű, kristálytiszta magasakat produkáló neodímium mágneses magassugárzót kapott. Ezek BEM (Boundary Element Method) módszer alapján optimalizált tölcsérrel vannak egybeépítve a jobb hangterjedés érdekében.

Négycsatornás keverő Hi-Z bemeneti lehetőséggel, sztereó vonalbemenet és hangátvitel Bluetooth kapcsolaton keresztül, ezek a kiemelkedő szolgáltatások mindkét berendezésben megtalálhatók és teszik még sokoldalúbbá és felhasználóbaráttá a rendszereket. Automatikusan alkalmazkodó 24-bites jelfeldolgozás és az LD Systems saját DynX® DSP technológiája torzításmentes hangzást nyújt még nagy hangerő mellett is, emellett kiváló hangminőséget biztosít.

A MAUI® 11 G2 és MAUI® 28 G2 mellé kínált tartozékok tovább növelik a sokoldalúságot, lehetővé teszik hogy az oszlopokat a mélynyomótól különválasztva használjuk: két különböző rögzítési módszerrel falra szerelhetők telepített rendszer esetében, illetve egy elegáns állvány segítségével az oszlop a mélynyomó mellé helyezhető. A hangrendszer fekete, vagy fehér festéséhez igazodva a rögzítő készletek is ebben a két színben kaphatók. A kényelmes szállítást és biztonságos tárolást a tartozékok kínálatát teljessé tevő bélelt védőhuzatok és szállítótáskák biztosítják.

„A MAUI®11 G2 és MAUI®28 G2 teljesen átdolgozott új verziójával két korszerű oszlopsugárzó rendszert kínálunk vásárlóinknak, amelyek sokoldalúságuknak és kiemelkedő hangminőségüknek köszönhetően rendkívül széles körben alkalmazhatók. A külön beszerezhető rögzítő készletek, valamint hogy az oszlopok és a mélynyomók egymástól külön is elhelyezhetők, telepített alkalmazások számára is rendkívül vonzóvá teszik a MAUI új generációját” mondta Viktor Wiesner pro audio termékmenedzser.

http://www.elimex.hu


2017. július 12. 09:54

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA