MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

UGORJ FEJEST A MÉLYBE! – QSC MÉLYSUGÁRZÓK KEDVEZŐ ÁRON

Itt a legjobb alkalom, hogy QSC mélysugárzóval egészítsd ki a szetted. Az „Ugorj fejest a mélybe!” akció keretén belül kedvező áron juthatsz a QSC KS széria mélysugárzóihoz.

Az „Ugorj fejest a mélybe!” akció keretén belül rendkívül kedvező áron juthatsz a KS112 és KS212C aktív mélysugárzókhoz.

„Ugorj fejest a mélybe!” ajánlatok:

- KS112 aktív mélysugárzó: 378 990Ft 315 990Ft
- KS212C aktív kardioid mélysugárzó: 550 990Ft 479 900Ft

Az ajánlatok kizárólag az alább linkre kattintva elérhető hivatalos QSC viszonteladók üzletében vásárolt termékekre vonatkoznak.

A QSC partnerek listája:
http://intertongroup.com/interton-viszonteladok

Az akció a készlet erejéig, vagy 2019. június 30-ig érvényes.

Kérdés esetén írj nekünk az info@intertongroup.com e-mail címre.

--------------------

QSC
Az 1968-ban alapított QSC székhelye Costa Mesa, California. A világ egyik vezető professzionális hangtechnikai gyártójának nevéhez több szabadalom fűződik, termékei között erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat, line array rendszereket, rendszerprocesszorokat és hálózati audio rendszereket egyaránt találunk. A QSC professzionális eszközei három fő felhasználási területen alkalmazhatók: mobil, installáció és mozi.

A gyártó Q-Sys™ néven egy átfogó, integrált rendszerplatformot hozott létre, mely az audio bemenetektől a hangsugárzókat meghajtó erősítőkig tartó teljes jelutat lefedi. A Q-Sys™ végzi a szükséges audió jelfolyam elosztását, feldolgozást, vezérlést és monitorozást. Ideális választás stadionokba, sportcsarnokokba, élményparkokba, színházakba, repülőterekre, szállodákba, kaszinókba, templomokba, oktatási intézményekbe, vagyis minden olyan létesítménybe, ahol összetett, de egyszerűen kezelhető audió megoldásra van szükség.

A QSC nemzetközi elismertségét és sikereit a megbízhatóság és a teljesítmény folyamatosan új szintre emelésének köszönheti, amelyet az úttörő technológiák fejlesztésén keresztül ért el.

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.

Bővebben: www.qsc.com

2019. május 6. 19:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA