MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

SP-404A LINEAR WAVE SAMPLER

Kompakt Performance Sampler az ARIA sorozat részeként. A Roland örömmel mutatja be az  SP-404A Linear Wave Sampler-t az AIRA terméksorozat részeként. Az élő fellépésekhez tervezett SP-404A Linear Wave Sampler a Roland AIRA TR-8 Rhythm Performer hangszíneit bővíti ki a hangminta és perkusszív szintézis hatékony kombinálásához. A beépített mikrofonnal és elemes tápellátással rendelkező készülék önálló, hordozható Sampler-ként is használható. Gyors és egyszerű kezelésével az SP-404A tökéletesen illeszkedik a Roland AIRA TR-8 ritmuseffektjeihez és ikonikus step-szekvenszeréhez.

Az SP-404A a népszerű Roland SP-404SX alapján készült, amely hosszú idő óta a DJ-k és producerek kedvenc mintavételező készüléke. A népszerű SP-404SX összes funkciója és tulajdonsága helyet kapott az SP-404A-ban, beleértve a 16-bites lineáris mintavételezést, 29 beépített DSP effektet, zökkenőmentes FX kapcsolást, 12 profi Pad-et egy beépített Pattern-szekvenszert.

A ritmusok és hangminták hatékony, integrált létrehozásához az SP-404A hangmintái MIDI-n keresztül indíthatók el TR-8 Rhythm Performer-rel. A felhasználók az SP-404A hangmintákat együtt használhatják dob pattern-ekkel. A TR-8 mind a 11 sávjával megszólaltatható egy TR-8 hangszín, elindítható egy SP-404A hangminta vagy  egyszerre mindkettő.

Mindezek mellett a TR-8 használható másodlagos keverőként és processzorként is SP-404A számára. Ebben a konfigurációban az összes SP-404A által megszólaltatott hangminta a hatékony TR-8 Scatter-rel effektezhető, így a Reverse, Glitch, Gate, Truncate, Stutter segítségével valamennyi ritmusvariáció megvalósítható, ráadásul tökéletes szinkron mellett. A hangminták vezérlése a TR-8 lépésenként hozzárendelhető Side Chain fukciójával is történhet, ritmikus Ducking és Gating effektek létrehozásához.

A hangminta loop-oláshoz az SP-404A rendelkezik egy SD kártyával, melyen egy hangszínkönyvtár található új hangszínekkel a világ vezető loop fejlesztőjétől, a Loopmaster-től. Ezek a hangminták kifejezetten a TR-8 kiegészítéséhez készültek, de önállóan is tökéletesen megállják a helyüket.

A SP-404A Linear Wave Sampler-rel kapcsolatos további információk: http://hu.rolandeasteurope.com/products/sp-404a/


 

2017. augusztus 28. 15:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA