MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Sennheiser PRO TALK: Az összes videóinterjú egy helyen

Gondoltál már rá, hogy milyen volna a professzionális hangzás világának valamely vezető képviselőjével beszélgetni? Akkor ez tetszeni fog: a Sennheiser díjnyertes Pro Talk sorozatában hangtechnikában jártas szakemberek osztják meg bennfentes ötleteiket és sikerhez vezető útjukat. A Sennheiser ezt a kihagyhatatlan videóinterjú-gyűjteményt most egyetlen központi helyen tette elérhetővé, a következő weboldalon: 

www.sennheiser.com/protalkseries. A Pro Talk videósorozat mellett az új oldal cikkeket is tartalmaz, melyek a videók kulcsfontosságú mondanivalójába adnak betekintést, egyedülálló és értékes forrásként szolgálva a hangzás szerelmeseinek.

A Sennheiser YouTube-on elérhető Pro Talk sorozata („Pro Talk Series by Sennheiser”) már most is jelentős nézettségnek örvend – ami elismeréseket is vont maga után: az első évad 2018-ban TEC-díjat nyert rendkívüli műszaki eredmény kategóriában, a második évadot pedig, amely folyamatosan újabb és újabb nézőket vonz, épp most nevezték a 2020-as TEC-díjra.

„A Pro Talk sorozat olyasmi, amire itt a Sennheisernél nagy lelkesedéssel gondolunk. Arra törekszük, hogy a hangzás szerelmeseit úgymond beavassuk a kulisszatitkokba” – mondta James Capparelle, a professzionális audio eszközök marketingkommunikációs vezetője és a Pro Talk sorozat producere. „Ez a rendkívüli portrégyűjtemény és a meginterjúvolt audio szakemberek kimagasló szaktudása egyedülálló, értékes információforrásként szolgál.”

Felvétel közben: James Capparelle (balra) interjút készít Morten Lindberg norvég hangmérnökkel és zenei producerrel, aki éppen Sennheiser AMBEO Smart headsetjét mutatja be.

Szervezz meg még ma egy találkozót egy élőhang szakemberrel

A hangzás szerelmesei a www.sennheiser.com/protalkseries weboldalra látogatva figyelemre méltó történeteket olvashatnak olyan mérnököktől, producerektől és egyéb szakemberektől, akik szenvedélyük és szakértelmük révén sikeres pályát futottak be a zenei produkciók és az élőhangosítás világában. A látogatók rengeteg információhoz, bennfentes tipphez és szaktudáshoz férhetnek hozzá, így a Pro Talk sorozat oldala referenciaként szolgál a hangosítás azon hívei számára, akik szívesen szánnak időt arra, hogy közelebb kerüljenek a világ leghíresebb producereihez, zenészeihez és hangmérnökeihez.

A weboldal röviden bemutatja az egyes szereplőket, így a látogatók könnyedén böngészhetik a szakmai területek és témák széles skáláját, mielőtt belemélyednének egy-egy szakember történetébe a velük készül interjúkon keresztül.

Ismerd meg például a rendkívül népszerű broadcast keverő-hangmérnök Randy Faustino-t, aki zene iránti szenvedélyéről beszélve a következőket mondja: „Csakis a hangzás világában mozgok otthonosan; ennek a szerelmese voltam mindig is… A véremben van, a szívemmel és a lelkemmel is érzem.”

Randy Faustino broadcast keverő-hangmérnök az American Idol 16. évadának végső keverésén dolgozik. Randy többek között olyan művészekkel dolgozott, mint Kelly Clarkson, Elton John és a Bee Gees

Vagy ismerkedj meg Leslie Ann Jones-szal, a Skywalker Sound zenei felvételekért és hangszerelésért felelős igazgatójával, aki megosztja velünk elsőszámú tanácsát: „Azoknak a fiataloknak, akik ebben a szakmában szeretnének érvényesülni, a következőt tudom leginkább tanácsolni: fordíts időt zenehallgatásra… igazán odafigyelve arra, amit valaki éppen játszik, akkor is, ha olyan zenéről van szó, amit magad sohasem játszanál, mert mindig tanulhatsz belőle valamit.”

Leslie Ann Jones, a Skywalker Sound zenei felvételekért és hangszerelésért felelős igazgatója, a Skywalker Ranch stúdiószínpadának lehallgató-szobájában

A Pro Talk sorozat 2. évadának interjúi:

 
És néhány jó hír azoknak, akik folytatást szeretnének: 2019 őszének elején megkezdődik a 3. évad forgatása. Látogasd el a Pro Talk honlapjára: www.sennheiser.com/protalkseries.

Kapcsolódó bejegyzések


2019. december 2. 16:36

Minden jog fenntartva. 2020 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA