MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RV-500 REVERB és MD-500 MODULATION EFFEKTEK

A népszerű 500-as sorozat most két vadonatúj pedállal bővül, 32-bit/96 kHz AD/DA átalakítóval, mélyreható programozhatósággal és más fejlett tulajdonságokkal. Mindkét pedál a méltán népszerű DD-500 Digital Delay pedáljának alaptulajdonságait örökölte, beleértve a páratlan hangzást, hatékony szerkesztési lehetőségeket és kifejező, valósidejű vezérlés képességeket. Követve az DD-500 által kitaposott utat, az RV-500 és MD-500 korlátok nélkül támogatja a zenei kreativitást a BOSS legfejlettebb technológiáin keresztül. 

Az RV-500 összesen 12 üzemmóddal és 21 Reverb típussal rendelkezik, olyan beállítható hangszín paraméterekkel, mint a Modulation, Ducking és EQ. Az általános Reverb effektek mellett olyan speciális effektek is helyet kaptak a pedálban, mint a Shimmer, Non-linear,  Fast Decay, SFX és sok más, valamint a klasszikus Roland SRV-2000 és RE-201 Space Echo is. A nagy hatásfokú DSP-nek köszönhetően minden Reverb effekttel együtt használható egy teljes értékű Delay modulációval, Simul módban pedig két patch is megszólaltatható egy időben.

A sokoldalú MD-500 pedál 12 üzemmódot és 28 különböző modulációs effektet tárol. Ezek között megtalálható a BOSS híres Chorus effektje és a Roland legendás Dimension D effektje, valamint Flanger, Tremolo, Phaser, Vibe, Slicer, Ring mod és sok más. A legtöbb effekt mód kifejezetten az MD-500 számára fejlesztett Prime variációkat is tárol. Simul módban két patch használható egyszerre, az Insert Loop funkcióval pedig a modulációs effektek tetszőlegesen pozícionálhatók a behurkolt külső pedálok köré a legjobb hangzás eléréséhez.

Az MD-500-hoz és RV-500-hoz elérhető ingyenes Editor/Librarian szoftver lehetővé teszi a hangszínek egyszerű szerkesztését és a hangszín patch-ek rendszerezését egy USB-n keresztül csatlakoztatott számítógéppel.

A RV-500 Reverb és MD-500 Modulation pedálokkal kapcsolatos további részletekért, látogasd meg a http://hu.boss.info/ oldalt.


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója.Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com weboldal vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2017. július 11. 15:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA