MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RT-MICS HIBRID DOBMODUL

A Roland örömmel mutatja be az  RT-MicS hibrid dobmodult, egy innovatív új dobosoknak szóló terméket, mellyel egyszerűen szólaltathatunk meg elektronikus hangszíneket egy akusztikus pergővel vagy tammal. Ez kisméretű all-in-one készülék egy piezo jeladót, mikrofont és hangmodult foglal magába, elemes tápellátással működik és külön szerszám nélkül is felszerelhető. Az RT-MicS nyolc kiváló minőségű hangszínt tárol, de USB-n keresztül felhasználói hangminták betöltését is lehetővé teszi.

Az RT-MicS gyári hangszínei közül taps és pergő variációkat választhatunk ki, melyekkel egy akusztikus pergő hangját egészíthetjük ki. A Mac-re és PC-re is elérhető, ingyenes RT-MicS Sender szoftverrel a gyári hangszíneket felcserélhetjük saját WAV hangszínekre. Ezek mindegyike akár 10 másodperc hosszúságú is lehet, így hosszabb lecsengésű gong, cintányér, timpani vagy hangeffektek megszólaltatására is lehetőség nyílik. Ha szükséges, a szoftveren keresztül a hangszíneket kijelölhetjük úgy is, hogy csak a káváról szólaljanak meg.

Az elektronikus hangszínek kiválasztása egyszerűen végezhető el az RT-MicS készüléken található nagyméretű gombbal. A hangszínek elnémítása is egyszerű, a szenzor érzékenységének beállításához pedig kéznél van egy külön vezérlő. 

A készülék saját mikrofonnal is rendelkezik, így az akusztikus pergő vagy tam hangja külön mikrofon nélkül is erősíthető egy külső hangrendszerrel. Külön 6,3mm-es kimenetek állnak rendelkezésre a mikrofon és elektronikus hangszínek számára, továbbá a két hangszín össze is keverhető az RT-MicS készüléken belül és kiküldhető egy kimeneten keresztül is.

Az RT-MicS hibrid dobmodullal kapcsolatos további részletek: hu.rolandeasteurope.com / Music Connects.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogasd meg a hu.rolandeasteurope.com  oldalt vagy keresd fel a legközelebbi márkakereskedőt.


2018. február 5. 08:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA