MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

RP102 DIGITÁLIS ZONGORA

Autentikus zongoraelőadás és Bluetooth csatlakoztathatóság mobilkészülékekhez a játékhoz és gyakorláshoz. A Roland örömmel mutatja be az RP102 digitális zongorát, a díjnyertes RP sorozat legújabb hangszerét. A prémiumminőségű Roland zongoráktól átvett tulajdonságokkal az RP102 kategóriájának legjobb hangzására és billentésére képes, ami kompakt, helytakarékos felépítéssel párosul. A modern, vezeték nélküli Bluetooth®  kapcsolaton keresztül okostelefont vagy tabletet csatlakoztathatunk a hangszerhez, ami változatosabbá teszi a gyakorlást a Roland Piano Partner 2 és más zenei alkalmazásokkal. Az RP102 ideális választás első otthoni zongorának, de stúdióban, gyakorlóhelyiségben és oktatáshoz is kiváló megoldást kínál.

A Roland ingyenes, iOS és Android mobiltelefonokra készült Piano Partner 2 alkalmazása tökéletes kiegészítő az RP102 hangszerhez. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül, mobilkészüléke kijelzőjén megjelenítheti a hangszer beépített dalainak digitális kottáit, a kotta automatikus lapozásával. Külön kézzel is gyakorolhatunk darabokat a jobb és bal kéz szólam elnémításával és a tempót is szabadon beállíthatjuk. Az alkalmazással zenei kíséreteket is megszólaltathatunk, a Flash Card zenei játék pedig fejleszti a hallást és más zenei képességeket.

Az RP102 áttekinthető kezelőfelületén keresztül, mindenki bonyodalmak nélkül szólaltathat meg kiváló zongorahangszíneket. A Piano Partner 2 használatával pedig egy mobilkészülékről lehet elvégezni a hangszer részletesebb beállításait. A zongorahangszíneken kívül sok más hangszín is megtalálható a hangszerben és egy billentyű leütésével is megszólaltathatjuk bármelyik két hangszínt. Az alkalmazással böngészhetünk a hangszer belső dalkönyvtárában, kiválaszthatunk dalokat stb.

Az RP102-ben tárolt több mint 200 beépített dal között klasszikus Mozart és Beethoven darabokat és híres Hanon és Czerny etűdöket találunk. Egy beépített metronóm is helyet kapott a hangszerben beállítható ütemmutatóval a gyakorláshoz, ami minden tudásszinten hasznos lehet. Ha valakivel együtt szeretne zongorázni, a Twin Piano mód két 44-billentyűs zongorára osztja fel a hangszert, saját egyvonalas C hanggal.

A Roland prémium zongoráitól átvett hangzásával és billentésével az RP102 hosszú ideig támogatja a zongoratanulást. A SuperNATURAL Piano technológia az akusztikus zongorák gazdag és kifejező hangját kelti életre, a kifinomult PHA-4 Standard billentyűzet pedig tökéletesen közvetíti a játék minden apró árnyalatát. A beépített, dinamikus hangszórórendszer lenyűgöző hangzással tölti meg a teret. Fejhallgató is csatlakoztatható a hangszerhez, amely elnémítja a beépített hangszórókat, így késő este is nyugodtan gyakorolhatunk anélkül, hogy ez zavarná a szomszédokat.

Az RP102 három, fémből készült pedálja az akusztikus zongoráktól megszokott működést garantálja. Ezek a pedálok a félpedál (lebegtetés) technikát is támogatják, ami haladó zongoradarabokhoz szükséges, ezért a legtöbb kezdőknek szánt digitális zongorából hiányzik ez a képesség.

A RP102 digitális zongorával kapcsolatos további részletekért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com oldalt.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://hu.rolandeasteurope.com  oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt.


2017. szeptember 22. 19:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA