MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roncsprémium – URH mikrofon csere

Évek óta szenvedsz a régi jól bevált URH mikrofonoddal, mert hol szól, hol nem? Te is áldozatává váltál a digitális átállásnak! De semmi gond, van megoldás!

Bár több mint öt éve rendszeresen jelentetünk meg cikkeket ebben a témában, nem tudtuk elégszer elmondani: a régen szabadon használható frekvenciák, ahol a legtöbb vezetéknélküli mikrofon működött (786-862MHz), mára használhatatlanná váltak. Természetesen ez vonatkozik a vezetéknélküli gitáros cuccokra is!

A legbiztosabb módja, hogy erről meggyőződj, azon túl, hogy rendellenesen működik a rádiós mikrofonod, az az, hogy ezt hallod:

KLIKK IDE!

Elterjedt tévhit az, hogy a tiltás ellenére tovább használhatóak, és kis teljesítményük miatt nehezen lefülelhetők lesznek a 4G sávjába eső régebbi vezetéknélküli mikrofonok. Sajnos ez nem igaz. A mobil telekommunikáció lényegesen magasabb teljesítményű alkalmazás, ami gyakorlatilag lehetetlenné fogja tenni a vezetéknélküli mikrofonok használatát ebben a frekvenciasávjában. Nem túl jó hír szembesülni azzal, hogy az esetleg méregdrágán megvett URH-s szett használhatatlan. Sajnos eladni sem lehet, mert hol találsz egy olyan madarat, aki megvesz egy roncsot?

Megmondom: itt!

Az Audio-Technica egy kiterjedt roncsprémium akcióban nyújt segítő kezet a pórul jártaknak. Kedvező áron beszámítják bármilyen gyártmányú működőképes vezetéknélküli rendszeredet, amelyik az érintett frekvenciatartományban üzemel. SŐT! A most induló akcióban már nincs frekvencia megkötés, csak annyi, hogy a szett működőképes legyen!

Mit kell tenni?

  1. Keresd fel a közeledben lévő Audio-Technica márkakereskedőt! segíteni fognak!
  2. Válassz ki egy, az igényeidnek megfelelő szettet az Audio-Technica kínálatából, amelyik szerepel az akciós csomagban (Például itt találod meg: Klikk ide!
  3. Vedd a hónod alá a roncsot (adót+vevőt+tápegységet), vidd be a boltba, és az akcióban szereplő, típusonként változó roncsprémiumot levonják a vételárból!
  4. Ha az egészet neten szeretnéd intézni, vedd fel a kapcsolatot velük, hogyan tudod elküldeni a régi cuccot!
  5. Természetesen az új mikrofonokra ugyanúgy vonatkozik az 1+1 év garancia, mintha nem a Roncsprémiumban vetted volna!

Van segítség, Roncsprémiumra fel!

Hermann János
Audmax Kft.


2017. szeptember 13. 20:11

Minden jog fenntartva. 2018 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA