MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland SPD-SX SE Sampling Pad

Hatékony tulajdonságok profi dobosok és ütőhangszeresek számára. Az SPD-SX Special Edition profi zenészek számára készült, kibővített kapacitással és képességekkel. A 16 GB-os belső memóriában több mint 50 óra 16-bit/44,1kHz-es monó audioanyag (max. 10,000 fájl) tárolható, így nincs szükség külső memória használatára. A Master kimenetek mellett a hangszer Sub kimenetekkel is rendelkezik a monitorozáshoz vagy padok független kiküldéséhez egy keverőpultra. A belső metronóm kiküldhető csak a fejhallgató-kimenetre, valamint rendelkezik saját hangerő-potméterrel és start/stop gombbal. Továbbá a fejhallgató-kimenetre független padok kiküldése is lehetséges. A nagyobb összeállításokhoz négy további külső ütőfelület csatlakoztatására is lehetőség nyílik.

Zenei ötletek rögzítése a Multi-Pad Sampling funkcióval

Számos praktikus funkció kapott helyet az SPD-SX Special Edition hangszerben, beleértve a Multi-Pad Sampling-et is. Miközben audiojel érkezik egy külső lejátszóról vagy számítógépről az Audio In vagy USB aljzaton keresztül, egy pad megütésével egyszerűen határozhatod meg a hangminta elejét és végét, majd ezt követően a hangszer automatikusan méretre szabja a hangmintát és kijelöli a padra. Ezzel a logikus mintavételezési folyamattal gyorsan hozhatsz létre többszörösen mintavételezett zenei frázisokat és pad-szetteket, elcsípve az inspiráló pillanatokat.

Minden, amire szükség lehet a mintavételezéshez és zenekészítéshez

Az SPD-SX Special Edition számítógéppel történő használata óriási lehetőségeket tartogat a rugalmas zenekészítéshez. A számítógéppel megszólaltatott hangszínek mintavételezhetők az SPD-SX Special Edition-el, a padokkal megszólaltatott hangszínek pedig felvehetők a számítógéppel. A hangszínek közvetlenül is felvehetők egy padra az Ableton Live Lite-ról, az internetről vagy egy számítógép alapú médialejátszóról, ami rendkívül leegyszerűsíti az élő koncertekre szánt hangszínek elkészítését.

Az SPD-SX Special Edition USB memória csatlakozóján keresztül közvetlenül importálhatsz audiofájlok egy USB flash memóriáról, majd kijelölheted a padokra. A hangminták importálása és kijelölése még egyszerűbb az SPD-SX Wave Manager szoftverrel. A felhasználóbarát kezelőfelülettel közvetlenül importálhatsz audiofájlokat a számítógépről, kijelölheted hangmintákat a padokra és egyszerűen könyvtárakba rendszerezhetsz több ezer hangmintát.

A rendkívül gyors triggerelésnek és alacsony jelkésésnek köszönhetően az SPD-SX Special Edition egy fantasztikus MIDI kontroller bármilyen zenei szoftver számára, beleértve az Ableton Live Lite-ot is.

Ingyenes Ableton Live Lite licenc

Az Ableton Live szoftver számos lehetőséget kínál a zenekészítéshez. Az SPD-SX Special Edition hangszerhez ingyenes Ableton Live Lite jár, ezáltal hatékonyan készíthetők saját hangminták, illetve padvezérlőként is használhatod a hangszert az Ableton-hoz. Az Ableton Live Lite-ról érkező audió is megszólaltatható a hangszeren keresztül, ami az SPD-SX Special Edition beépített Master effektjeivel effektezhető. A számítógép csatlakoztatásához elegendő.egy USB kábel.

Valós idejű effektek az élő előadásokhoz

Az SPD-SX Special Edition három multieffekt-processzorral rendelkezik: egy Master processzorral és két olyan egységgel, melyeket a dobszettekhez lehet rendelni. A Master effektek segítségével DJ-khez hasonlóan lehet effektezni valós időben az előlapon található vezérlőkkel. Négy gombbal és két potméterrel kreatívan lehet állítani a szűrőt, a Delay-t, a Looper-t és más kijelölhető effekteket. Az SPD-SX Special Edition számítógéphez történő csatlakoztatását követően még több effekt használatára nyílik lehetőség pl. az Ableton Live Lite plug-in-ek segítségével.


2019. szeptember 29. 15:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA