MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Roland Keyboard Rig összeállítások - Ötletek színpadra billentyűsök számára

Találd meg a tökéletes hangzást és engedd szabadjára a kreativitást két Roland hangszer kombinálásával.

Szintetizátoron vagy más billentyűs hangszeren játszol? Nálunk rengeteg profi megoldást találsz az elképzeléseidnek megfelelően, legyen szó egy egyszerű 25-billentyűs monofónikus szintetizátorról vagy egy 88-billentyűs munkaállomásról. A mai hangszerek rendkívül sokoldalúak, számos vezérlési lehetőséget, dinamika érzékeny Pad-eket, beépített audió interfészt és sok más lehetőséget kínálnak. Ennek köszönhetően a kezdőtől a koncertező profi zenészig, mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb hangszert.

Az elmúlt négy évtized során a Roland név összeforrt a billentyűs hangszerekkel és közben megtanultuk, hogy a zenészek mit is várnak valójában a hangszerüktől. Ennek eredménye az a Roland hangszerválaszték, amely minden szinten képes kiszolgálni a billentyűsök igényeit. Minden modellnek megvan a maga előnye, de semmi kétség, hogy két hangszer kombinálásával a zenei lehetőségek meghatványozódnak.

Az alábbi linken található tájékoztató bemutatja a Roland billentyűs hangszerek és szintetizátorok kombinálásának lehetőségeit és megismerkedhetünk a zenei élet néhány kimagasló billentyűsével is, akik Roland hangszerekkel veszik körül magukat a mindennapokban.

https://hu.rolandeasteurope.com/promos/keyboard-rigs/


2017. december 21. 06:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA