MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ROLAND HP700 DIGITÁLIS ZONGORA SOROZAT

Stílusos, kedvező árfekvésű otthoni zongorák első osztályú képességekkel, inspiráló oktatófunkciókkal családok és kezdő zongoristák számára. A Roland örömmel mutatja be a HP700 sorozatot, a cég nagyhírű otthoni digitális zongoráinak legújabb hangszereit. Képességek és kifinomultság terén a gyönyörű hangszíneket, elegáns stílust és Bluetooth®-os csatlakoztathatóságot kombináló HP704 és HP702 modellek új szintet képviselnek mindazok számára, akik első zongorájukat készülnek megvásárolni. Autentikus játékérzetével, illetve a tanulást és szórakozást támogató számos beépített funkciójával a HP700 sorozat hangszerei szilárd alapot adnak a zenei fejlődéshez és hosszú évekig biztosítják az örömteli zenélést a családok számára. 

A zongorajáték élményéhez kevés dolog fogható, és a HP700 sorozat ennek minden lépését támogatja a zenei ambíciók kibontakoztatásához. Mindkét hangszer számos új technológiát foglal magába, beleértve a Roland széles körben elismert SuperNATURAL Piano Modeling hangforrását is, amely lenyűgözően valósághű akusztikus hangszínekkel és érzékenységgel támogatja a zenei kifejezést. A HP704 hibrid billentyűzete egy hagyományos zongora megszokott, gyönyörű fa billentyűinek látványát és játékérzetét nyújtja korszerű műanyagok kombinálásával, a mindkét modellnél megtalálható Progresszív Damper Action pedál pedig tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora zengető pedáljának viselkedését, beleértve a haladó pedáltechnikákat is.

A Roland díjnyertes LX700 sorozata által inspirált elegáns, mégis modern megjelenésnek köszönhetően, a HP700 sorozat hangszerei egyszerre vonzzák a szemet és olvadnak bele diszkréten az adott környezetbe. Egy hagyományos pianínóval összehasonlítva a HP hangszerek súlya és kompakt méretei lehetővé teszik az egyszerű mozgatást és ezáltal a megfelelő hely kiválasztását a hangszer számára a lakáson belül. A hangerővezérléssel ellátott beépített hangszórók gazdag és inspiráló zongorahanggal töltik meg a teret az otthoni előadáshoz vagy napi gyakorláshoz, miközben a csatlakoztatott fejhallgatón keresztül is lebilincselő, több dimenziós hangzást élvezhet anélkül, hogy játéka zavarná a családtagokat vagy szomszédokat.

A hangszer Bluetooth® -on keresztül vezeték nélkül csatlakoztatható egy okostelefonhoz az interaktív tanuláshoz, játékhoz kedvenc dalokkal, illetve a zenei tudás fejlesztéséhez online oktatóanyagokkal. Ráadásul a HP700 zongora otthoni szórakoztatórendszerként is megállja a helyét a csúcsminőségű zenehallgatáshoz, amikor senki sem játszik a hangszeren.

A HP zongorák gondosan kiválasztott és aprólékosan kidolgozott felületének látványa minden pillanatban büszkeséggel tölti el tulajdonosát. A HP704 és HP702 modelleket fehér, szürke, sötét rózsafa és világos tölgy színekben lehet megvásárolni. A csúcsmodell HP704 pedig klasszikus, fényes fekete színben is kapható.

A HP700 sorozat tökéletes kiegészítője a Piano Every Day, amely egy különleges iOS/Android mobilalkalmazás a játék ösztönzéséhez. Telepítést követően a felhasználó több mint 70,000 zenei kotta között böngészhet és vásárolhat a Sheet Music Direct online könyvtárban, használhatja a One Week Master opciót új darabok megtanulásához, illetve felfedezhet más interaktív funkciókat is a napi gyakorlás előmozdításához.

További részletek a HP700 sorozattal kapcsolatban: Roland.com/hu.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2019. április 15. 16:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA