MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ROLAND GO:PIANO 88

Kezdd el még ma a zongorázást 88 teljes méretű billentyűn, kifejező Roland hangszínekkel és egyszerű okostelefon-integrációval Bluetooth-on keresztül! A Roland örömmel mutatja be a GO:PIANO 88 digitális zongorát, az innovatív és szórakoztató GO-sorozat hangszereinek és készülékeinek új tagját. A könnyen hordozható hangszer 88 teljes méretű billentyűvel és a Roland prémium digitális zongoráiból átvett természetes hangzással rendelkezik. Az elérhető árfekvésű GO:PIANO 88 hosszú éveken át szilárd alapot ad a zenei fejlődéshez és örömteli zongorajátékhoz. A GO:PIANO 88 beépített Bluetooth® funkciója és integrált sztereó hangrendszere egy okostelefonnal együttműködve egyszerű, kompakt és vezeték nélküli megoldást kínál kezdő zongoristák számára online zongoraleckék megszólaltatásához, karaoke lehetőségek kihasználásához és oktatóvideók megtekintéséhez.

A Roland GO:PIANO 88 digitális zongorával és egy okostelefonnal bárki örömét lelheti a zongorajátékban és zenetanulásban, amikor erre inspirációt érez. Könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen hordozható és bárhol összeállítható. Rendelkezik beépített hangszórókkal, Bluetooth funkciókkal és működtethető elemekkel is, így elkerülhető a külső erősítők használata, a hálózati adapteres tápellátás és a gubancos kábelek okozta fejfájás. Fejhallgatóval használva, a GO:PIANO 88 digitális zongorával bármelyik napszakban nyugodtan játszhatunk a környezetünkben élők zavarása nélkül.  
 
A vadonatúj Roland GO:PIANO 88 tovább bővíti azt a Roland hangszer- és készülékcsaládot, amely bárki számára megkönnyíti a zenetanulást és az előadások megosztását okostelefonnal. További Roland GO-sorozatú modellek:
 
• Aerophone GO — Egy kivételes, elérhető árfekvésű fúvós hangszer, amely egyszerűen kezelhető és minden pillanatban felszínre hozza a játék örömét.
 
• GO:KEYS— Egy hordozható billentyűs hangszer, melynek számos praktikus képessége kezdők számára is azonnal felfedi a zene izgalmas világát.      
 
• GO:PIANO— A GO:PIANO 88 kisebb testvére, 61 teljes méretű billentyűvel.
 
• GO:MIXER és GO:MIXER PRO—Kompakt audiokeverők, melyek lehetővé teszik a hanganyag kiváló minőségű felvételét és keverését egy okostelefonnal készített videóhoz.


 
A GO:PIANO 88 digitális zongorával kapcsolatos további információk: roland.com/hu
https://www.roland.com/hu/products/gopiano_go-88p/
 
---------
 
A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu weboldalt vagy kerresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2019. január 10. 14:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA