MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Robust műanyag kofferek

Az Elimex Kft. megkezdte a Robust műanyag kofferek forgalmazását. A polipropilén alapanyagú szállítótáskák számos kivitelben kaphatók. Van közöttük aktatáska méretű, de található bőröndnagyságú kerekes és húzófüles változat is. A kofferek por és nedvesség elleni védelmet biztosítanak, bizonyos típusokon lakatszem is található.

A Robust UC1002 és az UC7001 univerzális táskák kisebb készülékek, keverők, mikrofonok, laptop, tablet vagy alkatrészek ideális szállító eszközei. Belső terüket előre metszett szivacs tölti ki, amely kiválóan alkalmas a szállítandó készülékek védelmére.
A táskák kényelmes fogantyút és biztonságos, erős zárszerkezetet kaptak. A táskák fedelében por és vízzáró gumitömítés található, amely IP65-ös védettséget biztosít.

A 420 x 330 mm alapterületű Robust UC5000-es széria 155 mm, 175 mm, 225 mm és 275 mm magas változataival széles választékot kínál az általános célú felhasználáshoz. Az előre metszett szivacsbélés könnyedén a szállítandó eszközökhöz igazítható és azoknak maximális védelmet, tulajdonosának pedig kényelmes használatot biztosít.
Az UC5000 sorozat fedele szintén megkapta a por és vízálló gumitömítést, amely IP67-es védelmet biztosít. A szállítást kényelmes fogantyú segíti, a zárszerkezet véletlen kinyílás ellen védett.

A Robust fröccsöntött műanyag szállítótáska család UC6000 sorozatának tagjai kétféle méretben, kerék nélküli, illetve húzófüles kerekes kivitelben is rendelhetők.
Az eszközök védelméről ezeknél a típusoknál is a szállítandó eszközök alakjához egyszerűen hozzáigazítható előre metszett szivacsbetét gondoskodik.
A por és vízzáró fedél a benne elhelyezett készülékek biztonságát, a két műanyag sarokkerék és a használaton kívül a láda aljába tolható húzófül pedig a felhasználó kényelmét szolgálja. A megbízható zárást négy darab, véletlen kinyílás ellen védett zár garantálja.

A Robust 465x400 mm alapterületű UC8000-es szériája 160 mm, 190 mm, 240 mm és 290 mm magas változataival széles választékot kínál az általános célú felhasználáshoz.
Az előre metszett szivacsbélés itt is szériatartozék, könnyedén a szállítandó eszközökhöz igazítható és azoknak maximális védelmet, a tulajdonosnak pedig kényelmes használatot biztosít.
A táskák polipropilén anyaga és fedelük gumitömítése garantálja az IP-67-es védelmi szintet, vagyis megbízható védelmet nyújtanak a víz, por és fizikai behatások ellen.
A megfelelő zárást két darab, véletlen nyitás ellen védett zárszerkezet garantálja.

www.elimex.hu
https://elimex.hu/tipuskategoriak/1262/por_es_vizallo_taska 


 

2018. június 17. 15:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA