MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

R-07 NAGYFELBONTÁSÚ AUDIOFELVEVŐ

Professzionális kézi felvevő, kiváló hangminőséggel és fejlett Bluetooth funkciókkal. Az R-07 készülék egy mobil felvételkészítésre használható, nagyfelbontású, kézi audiofelvevő zenészek, újságírók, tanulók és más felhasználók számára. Több csúcsminőségű felvételmóddal rendelkezik, valamint egyedül álló Dual felvétel és hibrid Limiter funkciókkal a tökéletes hangminőséghez minden helyzetben. A távvezérléshez használható Bluetooth® funkció lehetővé teszi a Bluetooth kapcsolaton keresztül történő streamelést kompatibilis készülékekkel a Qualcomm® aptX™ audiotechnológia támogatása mellett.

A mai okostelefonokkal is lehet audiofelvételt készíteni, de ebben az esetben a tökéletes audio-hangminőség eléréséhez más külső készülékek használata is szükséges, ami kényelmetlenné teszi a munkát. A stílusos, zsebben is hordozható R-07 készülékkel szinte minden helyzetben egyszerűen készíthetünk kiváló minőségű audiofelvételeket.

Az R-07 a WAV formátumot 24-bit/96 kHz-ig, MP3 felvételeket pedig 320 kbps-ig támogatja. A csúcsminőségű, beépített sztereó mikrofonok mindig készen állnak, a praktikus Scene Setup-okkal pedig egyetlen érintéssel konfigurálhatjuk az összes fontos felvételbeállítást. A fekete, fehér és piros színekben kapható R-07 tápellátása két AA elemmel vagy USB-n keresztül biztosítható.

Az ingyenes, iOS vagy Android mobileszközökön is futtatható R-07 távvezérlő alkalmazással a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kezelhetik az R-07 különböző funkcióitkat, valamint figyelemmel kísérhetik a készülék működését és bejövő jelszinteket, miközben az R-07 felvétel szempontjából a legmegfelelőbb, de nem elérhető helyen található..
   
Az  R-07 nagyfelbontású audiofelvevővel kapcsolatos további részleteketért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com / Music Connects oldalt.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com weboldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. január 15. 10:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA