MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

PhoneStar

Stúdiók, próbatermek, házimozik hangszigetelése modern, hatékony technológiával!

A Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. egy 2009-ben, kimondottan az utólagos hangszigetelési rendszerek gyártására és beépítésére alakult német-magyar vegyesvállalat, amely német szabadalom alapján hazánkban gyártja és több országba exportálja a kétszeres ipari nívódíjjal jutalmazott PhoneStar hanggátló anyagot. Cégünk az ország vezető akusztikusaival és a német partnerrel karöltve folyamatosan fejleszt és az igényeknek megfelelően új termékekkel jelentkezik a piacon.
Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink esetenként speciális hangszigetelési problémáit a tapasztalatainkból fakadó szakértelemmel, a legmagasabb minőségi sztenderdek betartásával, gyorsan és garanciával oldjuk meg!

A PhoneStar kategóriájában páratlan hanggátló tulajdonságokkal rendelkező termék. Alkotóelemei a legősibb természetes anyagok: cellulóz és szilícium. Vastagsága csupán 9, 10, 12,5  vagy 15mm, mégis megteremti a hanggátló termékek három alapvető követelményét.
1. Tömeg (speciális kvarchomok, 1250 kg/m3),
2. Rugalmasság (nedvesség álló karton)
3. Többrétegűség (3 kvarchomok réteg és 7 síklap réteg)

A PhoneStar “Csendlap" 2007-ben és 2011-ben a német szakminisztériumtól innovációs elismerést kapott és ezen jellemzők azok amelyek alkalmassá teszik olyan helységek, stúdiók, próbatermek, házimozik hanggátlására, ahol esetenként 100dB feletti hangnyomás is létrejöhet.

A városi környezetben történő zenélés nehezen oldható meg a környezetünkben élő emberek zavarása nélkül, valamint a kintről érkező zajok kiszűrése miatt ezért a legtöbb esetben utólag kialakított hangstúdióba hatékony hanggátló rendszert  is be kell építeni. A leghatékonyabb PhoneStar hangátlási rendszer úgynevezett előtétfalas megoldással készül. Ebbe az esetben betartva a tömeg-rugó-tömeg elvű hanggátlás szabályait a falra egy acélprofilokból álló szerkezetet építünk elasztikus felfüggesztéssel. A szerkezet és a fal közötti légrést nagy testsűrűségű ásványgyapottal töltjük fel és a szerkezet külső részére csavarozzuk fel a lapokat, akár több rétegben is eltolással, éleiknél egymáshoz ragasztva. A gyors, olcsó felületképzés érdekében a rendszert gipszkartonnal zárjuk le, melynek a hanggátlási értékre gyakorolt hatása igen kicsi, viszont a gipszkarton glettelés után festhető, tapétázható!
Ha az adott helységben valamilyen oknál fogva csak a kevésbé hatékony, de vékony direkt rögzítést tudjuk csak alkalmazni ez a rendszer dübelezéssel kerül rögzítésre, majd ez esetben is egy gipszkarton réteggel zárjuk le.
Amennyiben egy új termet szeretnénk gépteremnek, feljátszónak stb. kialakítani önálló hanggátló falat is építhetünk. A PhoneStar önálló falak akár 64dB feletti csillapításra is képesek, miközben vastagságuk nem haladja meg a 15cm-t.

Cégünk 2016-ra már piacvezető lett a stúdiók, próbatermek, házimozik professzionális hanggátlásában. A 9, 10, 12,5  és 15mm-es PhoneStar “Csendlapok" beépítését a legtöbb esetben saját, jól képzett munkatársaink végzik az egész országban. Semmilyen más hanggátló rendszer nem kínál ilyen vékony rétegrenddel, ennyire hatékony csillapítást. 
Az érdeklődők weboldalunkon további érdekes információkat olvashatnak a PhoneStar hanggátló rendszerekről és megtekinthetik a referenciáinkról készült videókat is!
A hanggátló rendszer tervezéséhez érdemes egy helyszíni felmérés keretében kikérni véleményünket. Forduljon hozzánk bizalommal és lépjen velünk kapcsolatba, ha hanggátlási problémája van. Elérhetőségeinket megtalálja weblapunkon is!

www.hangestuz.hu
http://www.phonestar-hangszigeteles.hu/zenei_studio_hangszigeteles

Fotó: Csendes Péter

2016. október 20. 16:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA