MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ÖNT IS VÁRJUK A SCENI-TECH 2019 KIÁLLÍTÁSON!

A SCENI-TECH 2019 Színháztechnikai Találkozó és Kiállítás május 15-16. között kerül megrendezésre Budapesten, a Tüskecsarnokban.

A Magyar SzínházTechnikai Szövetség tevékenységének középpontjában a magyar színháztechnikai-szakmai örökség ápolása, határainkon belül és a magyar ajkú színházak körében határainkon túl a szakmai ismeretek terjesztése, a tudásmegosztás és a szakmai közélet szervezése, szimbiózisa áll. Évről évre e gondolatok által vezérelve, ezek esszenciáját adva kerül megszervezésre az egyetlen magyarországi színház- és színpadtechnikai szakmai fórum, a Sceni-Tech.

Az INTERTON Group idén is több újdonsággal készül a Sceni-Tech kiállításra, így standunkon többek között bemutatjuk a d&b audiotechnik vadonatúj mélysugárzóját, a B8-SUB-ot, a DS20 audio network bridge-et, illetve a Luminex újdonságát, a LumiNode 1-et.

Fénytechnikai vonalon a High End Systems újdonsága, a SolaSpot 3000 is megtekinthető lesz, mely az 1000 Wattos LED fényforrás és a széleskörű felhasználási lehetőség miatt valószínűleg sok világítási szakember kedvencévé válik hamarosan.
Az újdonságok mellett az INTERTON Group által képviselt gyártók legnépszerűbb, színházakban is használt eszközeit mutatjuk be.

Önt is várjuk a Sceni-Tech 2019 kiállításon, az INTERTON Group standján!

Bővebben a kiállításról:
https://www.scenitech.hu/


 

2019. május 12. 14:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA