MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Nanuk – a védelem evolúciója

A könyörtelen tájon gondtalanul élő jegesmedvét a törzsfejlődés alakította olyanná, hogy túlélje a fagyos hőmérséklet, a fagyos vizek és a jéggel borított sarkvidéki környezet kihívásait. A föld egyik legellenállóbb ragadozójaként az erős és félelmet nem ismerő nagy fehér medve inspirálta a kanadai cég márkanevét – túlélni a legdurvább körülményeket is.
A világ legjobb védőtáskájaként emlegetett termékek gyártása 1984-ben kezdődött, akkor még Resentel néven, majd néhány évvel később a cég tulajdonosi viszonyainak átalakulása után vált egyértelművé a küldetés: a legjobb minőségű fröccsöntött műanyag tokok tervezése és gyártása.

A Nanuk rendkívül széles kínálatában találunk védőtáskákat kamerákhoz, kamera stabilizátorokhoz, drónokhoz, hadiipari minősítésű tokokat különféle fegyverekhez, de laptophoz, mobiltelefonhoz, sőt akár borospalackok biztonságos szállításához is. A tokok mindegyikére jellemző az IP67 védettségi besorolás, vagyis por- és vízállók, emellett számos tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek bizonyítják ellenállásukat többek között leejtés, rázkódás és egyéb külső behatással szemben. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a Nanuk élettartam garanciát vállal minden egyes termékére.

A vízhatlan gumitömítéssel ellátott fedélnek és a beépített kiegyenlítő szelepnek köszönhetően a táskák 1 méter mély vízben 30 perc alatt garantáltan nem áznak be, így a bennük tárolt értékek sértetlenek maradnak.

A zárak véletlen kinyílás ellen biztosítva vannak, extraként kulcsos zárbetéttel rendelhetők, illetve a tokok lakat felhelyezésére kialakított furatokkal is rendelkeznek. A hadiipari minősítésű tokok kialakítása olyan, hogy megfelelnek a fegyverek szállítására és tárolására előírt igen szigorú szabályoknak is.

Bizonyos készülékek esetében előnyös lehet, ha nem kell kivenni a tokból használat közben. Ezt szolgálja a nagyobb tokok zsanérjának kivehető fém tengelye, miáltal a tető levehető és nem zavarja a munkát. Minden tokhoz rendelhető a teljes belső felületet kitöltő szivacsbetét, amely lehet előre perforált kivitelű, hogy a vevő a behelyezendő tárgy formájára saját maga alakítsa ki, illetve ismertebb típusok (például drónok, kamerák, stabilizátorok) esetében a Nanuk eleve pontosan formára szabott szivacsbetéttel szállítja a táskát. A legtöbb tokhoz integrálható belső panel kit rendelhető a szükséges csavarokkal, alumínium, vagy lexan lemezből.

A Nanuk kínálatában bőröndök is szerepelnek. Ezek mérettől függően egy, vagy két fokozatban kihúzható húzófüllel, oldalukon gumírozott füllel és a sarkukon csapágyazott gumikerekekkel rendelkeznek. A repülőgéppel való utazásra szánt modellek kivitele olyan, hogy nem kell félnünk attól, hogy a szállítás során kinyílik, vagy valamely kiálló alkatrész letörik róla, extraként pedig kódolt TSA zárat rendelhetünk hozzájuk. A nagyobb tokok rakományrögzítő heveder átfűzésére szolgáló fülekkel is rendelkeznek, így egyszerűen az autó tetőcsomagtartójára, vagy akár egymáshoz is rögzíthetjük őket. Mivel az anyaguk a hideget, a meleget és az UV sugárzást egyaránt jól bírja, egy hosszabb utazás sem fog kárt tenni bennük.
A legkisebb tokok kivételével a többihez vállpántot is rendelhetünk, néhány belső kiegészítő (például szortírozó elem, a laptoptáska tetejébe helyezhető iratrendező stb.) külön vásárolható meg. A tokok széles színválasztéka tovább bővíthető egyedi színekkel valamint feliratozással, a forgalmazó a gyártóval karöltve tud eleget tenni az ilyen irányú igényeknek.

A Nanuk termékek Kanadában készülnek, az európai konszignációs raktár Hollandiában található, ahonnan rövid szállítási határidővel tudják kielégíteni a megrendeléseket.

A Nanuk hazai forgalmazója a Unique Solutions Kft.
info@uniquesolutions.hu
www.uniquesolutions.hu


 

2021. március 29. 10:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA