MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NAMM 2018 – JBL VTX A12W – Új széles lefedésű line-array a láthatáron!

A 2018-as NAMM Show fő JBL újdonsága a nemrég berobbant VTX-A széria legújabb tagja, az A12W. Az új modell legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül széles, 120 fokos horizontális lefedéssel rendelkezik, így még kiegyensúlyozottabb lefedést biztosít a live területen dolgozó szakemberek számára. Saját konfigurációban, vagy akár a VTX A12-vel együtt használva, az A12W páratlan rugalmasságot nyújt rental és tour sound cégeknek, nagyobb templomoknak, és minden típusú nagyobb volumenű élő fellépésnek.

„Amikor elindult a VTX A sorozat fejlesztése, az elsődleges célunk volt egy olyan line-array megalkotása, mely megfelel a modern live alkalmazások legfontosabb követelményeinek – a közepes méretű touring produkcióktól a high-end fix installációkig.” – mondta George Georgallis, a Harman Professional Tour Audio& Preforming Arts Solutions menedzsere. „Az új szélesebb lefedéssel tovább gyarapodnak a lehetőségek a szakemberek számára, és lehetőség nyílik még sokoldalúbb még kiegyensúlyozottabb rendszereket tervezni.”

A VTX A12W 120 fokos szórási területtel rendelkezik, így tökéletes megoldás olyan installációkhoz, ahol sidefill tornyok nélkül kell megoldani a széles lefedést. Ha meglévő A12 installáció alsó kiegészítőjeként van telepítve, akkor még kiegyensúlyozottabb lefedés biztosítható a közönség számára. Minden belül lévő komponens az A12-től származik, beleértve a teljesen újratervezett mély-,közép-, és magas szekciókat is, biztosítva a legnagyobb súly/kimeneti teljesítmény arányt, és a kiterjesztett mélyfrekvenciás támogatást – mostantól 120 fokos irányítottsággal egészen 250 Hz-es mélységig.

A VTX A széria új HF szekciója három új, egyedi tervezésű hangszórót tartalmaz mely a HF fázisdugót és tölcsért egyetlen komponensé egyesíti, így segítve a jobb toleranciát és a megnövelt érzékenységet, miközben csökkenti a torzítást és az össztömeget. A korábbról már jól ismert RBI integrátor legújabb változata is megtalálható a VTX A szériában, mely 4 db 5,5” átmérőjű középsugárzót kombinál a magas szekcióval, kifinomult tölcséres felületet létrehozva ezáltal a magas szekció részére. A pehelykönnyű 12” mélyhangszórók neodímium mágnessel szereltek, és már a JBL szabadalmaztatott Differential Drive meghajtóinak 4. generációját képviselik, vadonatúj dupla tekercseléssel, és dupla mágneses elrendezéssel, megnövelt lineáris kitéréssel, teljesítménnyel és érzékenységgel mely az A12-ben mutatkozott be először.

További részletek a gyártói weboldalon:
http://www.jblpro.com/www/products/tour-sound/vtx-a-series/vtx-a12w
www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. március 19. 08:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA