MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

NAMM 2018 – Harman Connected PA 1.1

A Harman Professional Solutions, a világ egyik vezető hang-, fény-, video-, és vezérlőrendszer, - beleértve a hálózati AV megoldásokat is – gyártója a 2018-as NAMM Show-n jelentette be a Connected PA legújabb 1.1-es változatát mely egyaránt megérkezett Mac, Windows, iOS és Android platformokra is.

A Connected PA 1.1 olyan újdonságokat tartalmaz, melyek a zenészek, professzionális szolgáltatók és hangtechnikai mérnökök számára nyújt még nagyobb rugalmasságot, és tovább javított vezérlést. Az új Offline/Online szerkesztési mód segítségével felhasználók mostantól virtuális rendszereket is létrehozhatnak a Connected PA kompatibilis komponensek tetszőleges variációjából azelőtt, hogy a fellépés megkezdődött volna, és bármilyen eszköz csatlakoztatásra került volna. A kész konfiguráció így egyetlen szempillantás alatt rátölthető a rendszerben lévő hardverekre, még tovább gyorsítva ezáltal a beállítási folyamatokat és növelve a komplexitást.

Az 1.1-es frissítéssel megérkeztek a mixek javítására a világszerte elismert Lexicon effektek is. Az alkalmazás mostantól effekt return csatornaként megjeleníti a Soundcraft Ui keverőpultok integrált Lexicon effektjeit, közvetlenül a felhasználói interfészen, még könnyebbé és gyorsabbá téve a még nagyszerűbb hangzás kialakítását. A Lexicon effektek közvetlenül a bemeneti csatornák mellett találhatók, így azonnali beavatkozást tesznek elérhetővé a zengetők és delay effektek szintjeibe.

„Az új 1.1-es szoftver révén a zenészek még gyorsabban és könnyebben beállíthatják a professzionális hangzást.” – mondta Scott Wood, a Harman Professional Mixer Solutions menedzsere. „Az új offline szerkesztési móddal bárhol és bármikor fel lehet készülni a közelgő fellépésre, és tetszés szerint összeállítható, valamint megtervezhető a hangrendszer. A Lexicon effektek feletti vezérlés pedig mostantól közvetlenül a Connected PA alkalmazásból is elérhető, így még egyedibbé tehető a hangzás akár azonnal is.”

A Connected PA a világ első teljesen integrált élőzenei rendszere, melyben a Harman Connected PA komponensek egyetlen központi alkalmazással, egy rendkívül felhasználóbarát felületen keresztül konfigurálhatók és vezérelhetők, úgymint Soundcraft keverők, JBL hangfalak, AKG mikrofonok, és dbx di-boxok. Az egész rendszer szíve a Harman ioSYS™ technológiája, mely segítségével a kompatibilis eszközök felismerik egymást a rendszeren belül, és automatikusan konfigurálják a rendszert a professzionális eredmény érdekében. Jelen pillanatban az alábbi eszközök kompatibilisek a Connected PA rendszerrel:

Soundcraft Ui12
Soundcraft Ui16
Soundcraft Ui24R
dbx Di1
AKG P5i
AKG MDAi CPA
JBL PRX812W
JBL PRX815W
JBL PRX825W
JBL PRX835W
JBL PRX818XLFW

A Harman Connected PA 1.1-es verziója már tölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

A Mac és Windows változatok elérhetők a hivatalos weboldalon: http://www.connected-pa.com

www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. április 15. 20:09

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA