MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT!

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 104 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Sons of Apollo (Danev György), Frank Gambale (Danev György), Jason Becker (Danev György), Áron András (Varga Zsófia)  Jazzékiel (Rosta N. Napsugár), Warnusz Zsuzsa (Pretz Niki), Fonográf – Több mint egy zenekar (Hegedűs István), DSP (Rosta N. Napsugár), (Danev György), Miskolc Big Band (Paya), Acoustic Planet (Gyenge András), Köles Eliza (Lombos Márton).

Tesztek, bemutatók:
Az árnyék és a fény (Gitár), Roland RP-102 (Billentyűs), VOX 60 év (Gitár), Soundcraft VI1000 (Hang-, fény- és színpadtechnika), Peavey Invective (Gitár), Real World STUDIOS... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Yamaha CSP 170 (Billentyűs), Adam Hall – Az első professzionális mozgásérzékelős színes LED-es rack világítás (Hang-, fény- és színpadtechnika), A szív és a Sound legendája (Gitár), AMBEO – A hangzás jövője... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Illa berek, Yútúberek (Hang-, fény- és színpadtechnika), Yamaha Billy Corgan (Gitár), Allen&Heath SQ (Hang-, fény- és színpadtechnika), Alesis Strike Pro Kit (Ütős), Yamaha Genos (Billentyűs), Headrush (Gitár)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Hangfoglaló Program néven indult a 4. évad (Közérdekű), 88 klub 196,5 millió forint (Közérdekű), Megőrizve feltárni (Közérdekű), Legyen a könnyűzene is mindenkié (Közérdekű)

A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2017. december 16. 06:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA