MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MATT GARSTKA WORKSHOP TURNÉ 2019, BUDAPEST

Matt Garstka az Animals as Leaders amerikai progresszív metal zenekar dobosának európai workshop turnéja 2019.09.16-án indul a Budapest Jazz Clubban. Az esemény a  Meinl Cymbals, a Tama Drums és a Tam-Tam Dobcentrum közös szervezésében kerül megrendezésre.

Matt 8 éves korában kezdett dobolni gitáros édesapja Greg késztetésére és 12 éves kora óta muzsikál vele élő „giggin” performanszokban rock, blues és reggae műfajokban. 14-éves korában ismerkedett meg Jo Sallins multi-hangszeres zenésszel, zeneszerzővel, aki beavatta a fúziós, funk, latin és a jazz zene világába és lehetőséget adott Matt-nak, hogy Jo Mr. Cool című DVD albumán közreműködjön. Első szólóalbumát a Heavy Volume-t  2007-ben jelentette meg, majd a középiskola befejezését követően 2011-ben a Berklee College of Music.-on diplomázott.

Los Angelesbe költözése után találkozott Tosin Abasi-val és 2012-ben csatlakozott az Animal as Leaders együtteshez Navene Koperweis dobos távozása után. A csapat a harmadik Joy of Motion című albumát már vele alkotta 2014-ben, melyet nagy sikerrel mutatták be Magyarországon is.

Animal as Leaders július 31-én harmadik alkalommal koncertezett Budapesten. Szeretettel várjuk az együttes rajongóit  Matt szeptemberi workshop-jára, ahol a szakmai titkok megismerésén kívül Matt örömmel válaszol rajongói kérdésekre is. Természetesen az autogramgyűjtők sem távoznak majd üres kézzel, és ha mindez nem lenne elég értékes díjakkal is gazdagodhatnak a látogatók.

Matt Garstka 2012-óta a Meinl Cymbals és Tama Drums cégek művészeként tart szakmai bemutatókat és egyedi mini koncerteket.

Szerencsésnek tartja, hogy 14 éves korában egyik mentora Jo Sallins elvitte oktatási turnéjára, melyet az Egyesült Államok 6 államát magába foglaló New England régiójának állami iskoláiban rendeztek meg. Ezt követően édesapja hangszerboltjában működő zeneiskolában is tanítani kezdett. Ezek az élmények szerettették meg vele a tudás-megosztást, oktatást, melyek folyamatosan ösztönzik önfejlesztését. Szenvedélyes viszonya a tanítással sarkalja őt oktató weboldal üzemeltetésére, videók készítésére és workshop-ok tartására az egész világon.

Ennek szellemében kerül megrendezésre a nemzetközi workshop turné Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban és legvégül Angliában a„The UK Drum Show“ színpadán.

Jegyárak: 1000 HUF

Jegyek vásárolhatóak személyesen a Tam-Tam Dobcentrumban, a Budapest Jazz Club-ban vagy a jegymester.hu irodáiban országszerte.

Online jegyrendelés

További információ:

www.tamtam.hu/hirek
www.facebook.com/tamtamdobcentrum
www.matt-garstka.myshopify.com


 

2019. augusztus 28. 15:13

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA