MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Luminex

A belga Luminex egy olyan úttörő és elismert márka az iparágán belül, amely 2002 óta fejleszt és gyárt rendezvénytechnikai hálózati eszközöket. Termékeik a gerincoszlopai a beton biztos és teljesen redundás hálózat az audio streaming, a valósidejű fény-, és videó vezérlési hálózatoknak.

A cég egyedülállósága abban rejlik, hogy az informatikai eszközeikből álló rendszerek összeállításához nincs szükség informatikai szakemberre.

A Luminex innovatív hálózati switchei kapcsolódási pontként funkcionálnak a különböző vezérlési egységek és végberendezések között. Alkalmazási helyszínek: koncertek, fesztiválok, színházak, vidámparkok, stadionok és óceánjáró hajók. A Luminex termékeit számos nagy projektben használták, mint például a Koppenhágában megrendezett Euróvíziós dalfesztiválon,ahol az előadást vezérlő hálózat a Luminextől került telepítésre. De számos zenész, zenekar világkörüli turnéján, mint Robbie Willams, Muse, Coldplay, illetve a belga Tomorrowland fesztiválon is a Luminex eszközeit használták.

A LUMINEX eszközeit az INTERTON Group 2017-től kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon.

Letölthető dokumentumok:

Product Catalog

LumiSplit Basic

LumiSplit In Depth

A Luminex-ről bővebben:

http://www.luminex.be


 

2019. október 21. 17:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA