MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Lemezjátszó Classic: Levél nővéremnek

A szeptembertől újraindult sorozat Lemezjátszó Classic néven kezdte meg új évadát a Hangfoglaló Program támogatásával. A hazai könnyűzenei örökség fontos lemezeit tematizáló sorozatban hónapról hónapra új vendégek, és garantáltan izgalmas történetek várnak mindenkit Horváth Gergely moderálása mellett. Januárban a Lemezjátszó Classic vendége Bereményi Géza, a terítéken pedig a legendás Cseh Tamás - Másik János lemez, a Levél nővéremnek.

A havi rendszerességgel, összesen nyolc alkalommal jelentkező program keretein belül a magyar könnyűzene történetét jelentősen formáló és alakító könnyűzenei albumokat hallgathatja meg a közönség, és a lemezekről a dalok szerzői mesélnek.

Lemezjátszó Classic néven kezdte meg új évadát a Hangfoglaló Program támogatásával Horváth Gergely könnyűzenei beszélgetéssorozata a B32 Galéria és Kultúrtér falai között. A megújult tematika alapja, hogy a hazai popkultúrát formáló fontos és emblematikus lemezeket azok szerzőivel együtt hallgathassa meg vinylről a közönség.

A Lemezjátszó Classic azon albumok és előadók előtt tiszteleg, amelyek említés szintjén ugyan talán még szóba kerülnek, de valójában túl régen hallgattuk őket meg ahhoz, hogy emlékezzünk rá: miért időtállók még mindig!? - teszi fel a kérdést Horváth Gergely. - Ez a tisztelgés a Classic-sorozatban annyiban tér el az eredeti Lemezjátszó-sorozattól, hogy egyrészt korszakos magyar albumokat hallgatunk végig, másfelől szerzőikkel és/vagy előadóikkal beszélgetünk róla. Kis Magyar Rocktörténet, a klasszikusok tanúságtevésével…

A program elérhető a Facebookon ITT,  belépőt váltani pedig ITT lehet.


2019. december 26. 12:39

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA