MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Legyen a játék a lehető legélvezetesebb: új 7.1-es GSP 550 gaming headset

A játékok világában új dimenziók nyíltak: a Sennheiser új GSP 550 headsetjével. A lenyűgözően kiterjedt térhangzásnak köszönhetően eddig nem tapasztalt játékélményben lehet részed. Az audio specialista PC-khez tervezett, új, csúcskategóriás, nyitott akusztikai kialakítású headsetje hihetetlenül természetes és valósághű 7.1-es Dolby Surround hangzással ölel körbe, miközben tökéletesebb mikrofonteljesítményt, valamint nagyobb kényelmet és tartósságot kínál.

A GSP 550 emlékezetes játékélményt kínál, ami az egyedülállóan valósághű Sennheiser hangzás és 7.1-es Dolby surround hangzás páratlan ötvözésének köszönhető. Az audio specialista Sennheiser saját fejlesztésű, nyitott hangszóit természetes hangzás jellemzi, amely a kiemelkedő hangtisztaságot fokozott mélyfrekvenciás hangvisszaadással ötvözi. A Dolby 7.1-es surround hangzás pedig kiterjedt hangzásteret hoz létre, még izgalmasabbá téve a játékélményt. A nyitott akusztikai kialakítás a fülkagylókon belül speciálisan elhelyezett hangszórókat alkalmaz, melyek a hangot közvetlenül a fülbe irányítják.

A GSP 550 gaming headsethez egy elegáns és intuitív Surround Dongle is tartozik, melyet úgy terveztek, hogy a Dolby gombra kattintva optimalizált hangzásélmény jöjjön létre. Az intuitív PC-szoftver a különböző surround hangzásmódok és a négyféle EQ beállítás (gaming, eSport, zene és OFF (természetes hangzás)) használatával a hangzásélmény formálását és személyre szabását is lehetővé teszi.

Személyre szabott, kiváló kényelem

Nem számít, milyen hosszú a játékmenet, a GSP 550 – ergonomikus kialakításának és személyre szabott illeszkedésének köszönhetően – jó szellőzésről és kényelmes viseletről gondoskodik. A tökéletesített, erős, 2-tengelyes fém csuklórész nagyobb mozgásszabadságot biztosít a fülkagylók számára.

Ez a masszív rendszer tökéletesebbé teszi az illeszkedést, mivel az arcformák szélesebb köréhez képes igazodni – akár keskeny, akár széles állkapocsról van szó. A Sennheiser a különböző fejméretekhez alkalmazkodva a fejpántnál egy innovatív, szabályozható érintkezési nyomást vezetett be. Így a felhasználó tetszése szerint állítható, így a headset anélkül is tökéletes illeszkedést képes biztosítani, hogy túl szoros lenne. A jól szellőző fülkagylók ergonomikusan kialakított, puha, légáteresztő anyaggal bevont fülpárnákkal vannak ellátva.

Irányítsd a történéseket kristálytiszta kommunikációval

A GSP 550 egy tökéletesített, broadcast minőségű mikrofon, kiváló zajcsökkentéssel, ami kristálytiszta kommunikációról gondoskodik. Az önhangosság szabályozásához is három beállítás áll rendelkezésre, melyek a szoftver kezelőfelületén keresztül választhatók ki, és melyek használatával a gamer ki tudja választani, mennyire hallja saját hangját. A mikrofon játék közben a rugalmas mikrofonkar felemelésével gyorsan némítható, miközben a fülkagylókon elhelyezett hangerőszabályzókkal menet közben is kényelmesen állítható a hangerő.

Elég masszív, hogy bármely kihívásnak eleget tegyen

A GSP 550, Sennheiser gaming headset lévén, tartóssága mellett megfelel a gamerek által megkívánt egyéb szigorú elvárásoknak is. Az erős, fém csuklórész és a kiváló minőségű alapanyagok rendkívüli strapabírásról gondoskodnak. A cserélhető fülpárnák, kábelek és borítólemezek, valamint a 2 éves nemzetközi garancia további biztosítékot jelentenek a hosszú távú használatra vonatkozóan.

Kapcsolódó termékek


2019. február 16. 15:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA