MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LEA Cloud - Hivatalosan is elindult a szolgáltatás és érkezett egy új firmware is!

A start-up fázisban lévő, azonban máris globális ipari játékossá előlépett LEA Professional hivatalosan is bejelentette, hogy sikeresen elindította a LEA Professional Cloud Platfrom-ot, egy – a szociális távolságtartás idejében kifejezetten hasznos – távoli menedzsment eszközt. A platform a rendszertelepítők és üzemeltetők számára nyújt sokoldalú, megbízható és elsősorban biztonságos távoli megfigyelési és közbeavatkozási lehetőséget az egész IoT képes Connect professzionális erősítőcsaládhoz. 

„Amikor a LEA Professional 18 hónappal ezelőtt megalakult, tudtuk, hogy az elit kategóriás erősítőtechnológiát ötvözni kell a villámgyorsan fejlődő IoT-vel. A felhő integráció terén szerzett sokéves tapasztalattal rendelkező Amazon kiváló partnernek bizonyult ebben, így mindenképp megújuló üzleti lehetőségeket tudunk biztosítani az integrátor ügyfeleinknek, és még jobb teljesítményt megbízhatóságot és számos egyéb jó dolgot a végfelhasználóinknak.” – mondta Blake Augsburger, a LEA Professional alapítója és ügyvezető igazgatója. 

Az iparágban egyelőre egyedülálló módon, a LEA erősítői beépített AWS (Amazon Web Services) IoT maggal rendelkeznek. Ezen a felhő platformon keresztül lehetővé válik kritikus adatok elérése bárhonnan a világból folyamatosan szem előtt tartva a rendszer élettartamát, lényegesen meggyorsítva ezáltal a beavatkozási időt, megnövelve a láthatóságot, és tovább növelve a preventív karbantartási lehetőségeket, egyszerűsítve a problémamegoldási folyamatokat. Így részlegesen, vagy akár teljes mértékben is kiiktatható a helyszíni kiszállás. Ez mostantól akár a szolgáltatási szerződésekbe is belefoglalható.

Az AWS 256 bites maximális biztonságú titkosítással kommunikál. A biztonsági kulccsal történő integrációt követően akár egyetlen akár több tucat erősítő is elérhető bárhonnan bármilyen további szoftver vagy VPN szerver használata nélkül. 

„A cég víziója a kezdetektől fogva erre a felhő platformra épült, és rendkívül izgatottan indítottuk útjára ezt a következő generációs megoldást, éppen idejében, amikor is az iparág aktívan keresgéli ezt a megoldást.” – tette hozzá Augsburger. „Tudtuk, hogy ez a jövő, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar el is érkezik.”
A LEA Cloud szolgáltatás használata teljes mértékben ingyenes, a felhasználók a Leaprofessional.cloud címen regisztrálhatják saját fiókjukat és importálhatják az erősítőket bármilyen HTML5 képes webböngészőből.

Kapcsolódó dokumentumok:
Felhő és Külső intergációs Bemutató (angol): 
https://leaprofessional.com/wp-content/uploads/2020/06/3rd-Party-Integration-and-Cloud-Presentation-June-2020.pptx



 

2020. június 11. 15:52

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA