MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems MAUI i1 installációs oszlopsugárzó

Akusztikai kihívásokkal küzdő környezetben, ahol a zenét és a beszédet tisztán kell hallani a leghátsó sorokban is, a MAUI®i1 lehet a megoldás. A hangfalba kilenc 3”-os középsugárzót és két 1”-os neodímium magassugárzót építettek speciálisan fejlesztett BEM-optimalizált tölcsérrel. Ez a megoldás megóv a nemkívánatos visszaverődésektől a padló és a mennyezet irányából, ugyanakkor a horizontális sugárzás a lehető legszélesebb marad.

Installációs alkalmazásban a MAUI®i1 jól integrálható a fix feszültségű hangrendszerekhez. Erre szolgál a 8 Ohm/70 V/100 V választókapcsoló. Továbbá a teljesítmény csillapítható 60 W, 30 W, 15 W és 7,5 W mértékben attól függően, hogy hány hangfalat alkalmazunk párhuzamosan kötve a hatékonyabb hangosítás érdekében. A 8 ohmos impedanciával kiváló frekvenciaátvitel és 120 W RMS teljesítmény érhető el.

A kültéri használat érdekében a MAUI®i1 hangszórómembránjai időjárásállók, alumínium hangszórórács védi őket, a csatlakozók vízhatlan borítást kaptak, így a hangsugárzó rozsdamentes marad.

Sík felületre való szereléshez ideális a mellékelt rögzítőkeret, amely fekete és fehér színben is elérhető, segítségével a hangfal feltűnésmentesen elhelyezhető bármilyen környezetben.
A többszörös díjnyertes MAUI® sorozat kibővült az új i1 modellel, amely kültéri és beltéri telepített alkalmazások elvárásainak felel meg. Mindezeknek köszönhetően a MAUI®i1 hangsugárzó kiváló választás igényes installációkhoz.

Bővebb információ és vásárlás.


2020. szeptember 19. 05:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA