MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems konferencia rendszer

Az LD Systems Németországban kifejlesztette az U500®-at, a minden igényt kielégítő vezeték nélküli konferencia rendszert. 

Az U500® fejlett technológiájával professzionális megoldást kínál a hatékony kommunikációhoz, kiváló beszédérthetőséggel és elegáns megjelenéssel rendelkezik.

A felhasználóbarát True Diversity UHF rendszer 6 csoportba rendezett 60 csatornájával könnyű beállítást biztosít, sikeres eseménnyé alakítja a konferenciákat, találkozókat és kerekasztal megbeszéléseket.

Az U500® mikrofon állomások gégenyakas hiperkardioid iránykarakterisztikájú kondenzátormikrofonnal, valamint az állapotot kijelző világító gyűrűvel rendelkeznek.

A súlyos asztali talpon XLR mikrofonbemenet, 28 V-os fantomtáp kapcsoló, ki/be/némító kapcsoló, valamint hangerőszabályzó, illetve a proximity hatást és a felületen keletkező dübörgést csökkentő 130 Hz-es felüláteresztő szűrő található. A kontrasztos OLED kijelző mutatja a rádiófrekvenciát, elemállapotot és az állomás/csoport/csatorna számát. A hangátvitel 60 Hz-től 16 kHz-ig terjed.

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDU50**CS4


2017. április 21. 20:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA