MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems ICOA – erősítő nélkül

Megjelentek az LD Systems sikeres ICOA családjának passzív tagjai is, 12” és 15”-os változatban. A szélessávú hangsugárzók kiemelkedően jó hangzást biztosítanak a mély frekvenciákon is.
A koaxiális kialakításnak és a forgatható BEM-optimalizált CD tölcsérnek köszönhetően mindkét passzív hangsugárzó kivételesen sokoldalú. Fixen beépítve is kiválóan helytállnak, álló helyzetben szatellit hangsugárzóként a kettős állványhüvellyel akár megdöntve is használhatók, a hat darab M10-es menetes rögzítési pont révén függesztett rendszerként, illetve oldalára fektetve színpadi lábmonitorként funkcionálnak.

A szélessávú hangsugárzó kiemelkedően jó hangzást biztosít a mély frekvenciákon is. Az LD Systems ICOA 12 kiváló mindenes, amely kategóriájában páratlan szolgáltatásokat nyújt. A koaxiális kialakításnak és forgatható BEM-optimalizált CD tölcsérnek köszönhetően a 12” és 15”-os passzív hangsugárzó kivételesen sokoldalú.

A tölcséres mélysugárzó remek mélyhang visszaadása az LD ICOA 12 és 15”-os hangsugárzót ideális választássá teszi zenészek, zenekarok, előadók és tánciskolák számára. A DJ-k mélynyomó alkalmazása nélkül játszhatják szettjeiket. A hangsugárzó sokoldalúságának köszönhetően fixen beépítve is kiválóan helytáll. Álló helyzetben szatellit hangsugárzóként, vízszintesen függesztett rendszerként, vagy lábmonitorként funkcionál.

Maximális hangnyomása 123, illetve a 15”-os 125 dB, 1000 W teljesítményre képes. Az ütésálló hangszórórácsnak és az 55°-os dönthetőségnek köszönhetően az LD ICOA 12 és 15”-os kiválóan megfelel monitor hangfalként. Függőlegesen felállítva a kettős állványhüvely 0°-os és 5°-os döntést kínál, amellyel a hely akusztikai körülményeihez igazíthatjuk a rendszert.

Az opcionálisan megvásárolható praktikus kiegészítők egész sora áll rendelkezésre a beépítéshez és szállításhoz. A négy, ergonomikus kialakítású gumírozott alumínium fül kényelmes fogást tesz lehetővé a szállítás során.

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2020. június 21. 14:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA