MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Közös gondolkodásra hívnak a debreceni zenei életről

2019 első felében elkészül Debrecen Város zenei koncepciója. A készítők szeretnék megismerni a városhoz kötődő, a zene világával aktív kapcsolatban lévő emberek véleményét, igényeit, szokásait, minél jobban látni a hiányosságokat. Április 30-ig várják a kitöltőket.

Április végéig kitölthető a kérdőív Debrecen zenei életéről

A Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program segítségével 2019 első felében elkészítjük Debrecen Város zenei koncepcióját. Szeretnénk megismerni a városhoz kötődő, a zene világával aktív kapcsolatban lévő emberek véleményét, igényeit, szokásait, minél jobban látni a hiányosságokat.

A zenei koncepció a populáris zene, a jazz, a népzene és az amatőrként (nem intézményes keretek között) művelt klasszikus zene területére egyaránt kiterjed.

kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe, a válaszadás pedig önkéntes és anonim, a válaszokat kizárólag kutatási céllal gyűjtik.

Debrecen zenei élete a vidéki nagyvárosok között is kiemelkedő, elég csak a Tankcsapdára, vagy az  olyan élőzenei programokra építő klubokra gondolnunk, mint a Nagyerdei Víztorony vagy a Roncsbár. A térség  programkínálatában évek óta jelentős esemény a Campus Fesztivál - ami az országos fesztiválpalettán is egyre fontosabb helyet foglal el.


2019. április 18. 11:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA